Hesnarose’den bir yenilik daha

Hesnarose’den bir yenilik daha

Geçtiğimiz yıl üretim sürecine başlayan ve yoğun ilgi gören Hesnarose Gül Ürünleri firması, ürettiği Gül Kahvesi ile Isparta’mızı Uluslararası Helal ticaret fuarında 40 ülke içinde temsil etmişti.

Henüz sonrasında yoğun talep üzerine büyüyen Hesnarose firması Isparta’nın Barla köyünde bulunuyor.

Türkiye’de en çok dikkat çeken ürün haline gelen Hesnarose Gül Kahvesi, şimdi de ürünleri arasına yeni bir ürün daha ekliyor.

yeni-proje-2024-06-26t093459-183.jpg

“Hesnarose Lavanta Kahvesi”

Hesnarose Lavanta kahvesi üretim süreci başladı. En kısa zamanda stoklarında olacağını söyleyen Hesnarose firma sahibi Cemil Said Demirdöğmez, “yeniliğe açığız, yeniliği seviyoruz. Isparta’mızın her türlü ürününü dünyaya tanıtma amacıyla bu yola çıktık” dedi

Şu an ise Türkiye’nin her yerine gönderim imkanı sağlıyor. Hesnarose, Isparta’nın en genç firması ünvanını da taşıyarak, üreticiden tüketiciye sloganıyla ürettiği değerleri önce Isparta, sonra Türkiye daha sonra dünyaya duyurmak için yoğun bir çalışma sürecindedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN