Türkiye'de 38 yıldır faaliyet gösteriyordu! Ünlü oto kiralama şirketi iflas bayrağını çekti

Türkiye'de 38 yıldır faaliyet gösteriyordu! Ünlü oto kiralama şirketi iflas bayrağını çekti

Türkiye'de şirketler birer birer iflas ediyor! Şimdi de İstanbul'da 38 yıldır faaliyet gösteren ünlü oto kiralama şirketi iflas bayrağını çekti...

1986 yılında kurulan büyük ölçekli bir oto kiralama şirketi, küresel ekonomik kriz ve pandemi sonrası yaşanan zorluklar nedeniyle iflas etti. Sunkar Oto Kiralama Sanayi ve Ticaret A.Ş., İstanbul Anadolu 3. İcra Dairesi tarafından 7 Haziran 2024 tarihinde iflas kararı aldı.

BİNLERCE OTOMOBİL BARINDIRIYORDU

Şirketler filo kiralama hizmetinden tasarruf etmeyi hedefliyor - Son Dakika Ekonomi Habeleri

Küresel ekonomik kriz, özellikle hizmet ve üretim sektörlerinde büyük darbeler yarattı. Koronavirüs salgını nedeniyle üretimde aksamalar yaşanırken, tüm dünyada satış adetleri hızla düştü. Bu süreçte özellikle restoranlar, lokantalar ve kafeler gibi hizmet sektörü işletmeleri ciddi zararlar yaşadı. Diğer yandan küçük çaplı oto kiralama şirketleri, krizi yönetebilmek adına çeşitli stratejiler geliştirdi. Ancak büyük filolara sahip olan bazı kiralama şirketleri ise zor durumda kaldı.

İstanbul merkezli Sunkar Oto Kiralama Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin iflas haberi, sektörde büyük yankı uyandırdı. Şirketin binlerce otomobil barındıran büyük bir filoya sahip olduğu iddia ediliyor

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN