Kılıçdaroğlu'ndan Sinan Ateş'in azmettiricisi Doğukan Çep'in 'Neredesin' sorusuna yanıt: Buradayım!

Kılıçdaroğlu'ndan Sinan Ateş'in azmettiricisi Doğukan Çep'in 'Neredesin' sorusuna yanıt: Buradayım!

Sinan Ateş cinayeti davasında azmettirme suçlamasıyla yargılanan Doğukan Çep, duruşma salonunda, "Bay Kemal nerede?" diye bağırdı. Bunun üzerine CHP'nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak, "Buradayım! Mahkeme salonunda katillerin ve arkanızdaki ağababalarınızın gözünün içine bakıyorum" dedi.

Ankara’da suikast sonucu öldürülen Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş cinayetine ilişkin açılan davanın ilk duruşması, Sincan Cezaevi’nde gerçekleşti. Sanıklar, 19 ay sonra ilk kez hâkim karşısına çıktı.

'BAY KEMAL NEREDE?'

Duruşmada, 22 sanık jandarma eşliğinde salona getirilerek hazır bulundu. Azmettirme suçlamasıyla yargılanan Doğukan Çep, duruşma sırasında CHP'nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik "Bay Kemal nerede?" diye bağırdı. Mahkeme başkanının uyarılarının ardından Çep, duruşma salonundan çıkarıldı ve daha sonra yeniden salona getirildi.

KILIÇDAROĞLU'NDAN YANIT: BURADAYIM

Kemal Kılıçdaroğlu, duruşma sırasında Doğukan Çep'in sözlerine sosyal medya hesabından yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, paylaşımında, "Buradayım! Mahkeme salonunda katillerin ve arkanızdaki ağababalarınızın gözünün içine bakıyorum!" ifadelerini kullandı.

DURUŞMAYA SİYASİLERDEN YOĞUN İLGİ

Sanıklar ve müştekilerin hazır bulunduğu duruşmayı siyasiler de yakından takip etti. Kemal Kılıçdaroğlu, duruşma salonunda Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile birlikte oturdu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN