Kilo vermesiyle gündem olmuştu, Rüştü Onur Atilla boşanmış! Güldür Güldür oyuncusu yeni aşkıyla paylaştı

Kilo vermesiyle gündem olmuştu, Rüştü Onur Atilla boşanmış! Güldür Güldür oyuncusu yeni aşkıyla paylaştı

Verdiği kilolarıyla gündem olmuştu! Ünlü oyuncu Rüştü Onur Atilla boşanmış! Güldür Güldür'ün oyuncusu, yeni aşkıyla paylaştı...

Rüştü Onur Atilla'nın, 20 Haziran'da Sinem Ayyıldız ile on yıl süren evliliğini sonlandırması henüz unutulmamışken, yeni sevgilisi Nez ile verdiği samimi pozlar sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Çiftin paylaşımları, birçok kullanıcıdan ağır eleştiriler aldı. Nez, kendisine yöneltilen "Yuvayı sen yıktın" suçlamalarına sert tepki gösterdi.

NEZ'DEN AÇIKLAMA: "YUVAYI BEN YIKMADIM"

nez.jpeg

Sosyal medyada #Nez etiketiyle yapılan yorumlara karşılık veren şarkıcı, Rüştü Onur Atilla ile ilişkisi hakkında net bir açıklama yaptı. Nez, "Onur Bey kısa süre önce evliliğini bitirmiş, aylar önce evleri ayırmışlar, bunu ben bile bilmiyordum açıkçası. Televizyondan gördüğüm bir arkadaş olarak şimdi çok yeni bir ilişkimiz başladı. Biz resmi olarak boşandıktan çok sonra bir araya geldik. Kimsenin yuvasını bozmadım benim içim çok rahat" ifadelerini kullandı.

RÜŞTÜ ONUR ATİLLA'DAN TEPKİ: "İLİŞKİLER BAŞLAR VE BİTER"

Eleştiriler karşısında sessiz kalmayan Rüştü Onur Atilla da açıklama yaparak, "Evlilikler başlar biter. İlişkiler başlar biter. Bu hayattır" dedi. Atilla, yaşanan süreçlerin doğal olduğunu ve kimseyi suçlamanın doğru olmadığını vurguladı.

rustu-onur-atilla-1.png

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN