Banka ATM'lerinde yeni dönem! 81 ilde resmen başladı, artık böyle yapılacak

Banka ATM'lerinde yeni dönem! 81 ilde resmen başladı, artık böyle yapılacak

Türkiye'nin önde gelen bankaları işbirliği yaparak ATM sisteminde değişikliğe gitti. ATM'den para çekecek veya yatıracak vatandaşlar bu işlemleri artık daha kolay yapacak. İşte detaylar...

Ziraat Bankası, VakıfBank, Halkbank, Ziraat Katılım, Vakıf Katılım, Emlak Katılım ve PTT ATM'leri 'TAM' adı altında toplandı. TAM platformu, 81 ildeki 5 bin 600 yeni ATM'yi devreye soktu. ATM sayısının 19 bine ulaşması hedefleniyor.

Yeni geliştirilen 'TAM' platformu, üye bankaların müşterilerine tek bir noktadan kapsamlı bankacılık işlemleri sunma imkanı sağlayacak.

BİRÇOK BANKA ARTIK AYNI ATM'Yİ KULLANACAK

Platform aracılığıyla müşteriler, para çekme, para yatırma, bakiye sorgulama gibi temel işlemlerin yanı sıra çeşitli bankacılık hizmetlerine erişebilecek.

Bu sayede müşteriler, işlemlerini hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirebilecekler, zaman ve mekan kısıtlaması olmaksızın bankacılık ihtiyaçlarını karşılayabilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN