Galatasaray yılın transfer çalımını resmen açıkladı! Aslan bombayı patlattı...

Galatasaray yılın transfer çalımını resmen açıkladı! Aslan bombayı patlattı...

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, yılın transfer bombasını patlattı. Aslan, transfer döneminde ilk imzayı golcü oyuncuya attırdı...

Trendyol Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, bombayı patlattı. Sarı-kırmızılı ekip, yılın transfer çalımını resmen açıkladı.

Okan Buruk yönetiminde üst üste ikinci kez Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan Galatasaray, yaz transfer sezonunun bombasını patlattı. Aslan, Fenerbahçe ile yollarını ayıran Belçikalı golcü Michy Batshuayi ile 3 yıllık anlaşmaya varıldığını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na bildirdi.

Yeni sezonunun ilk transferini Belçikalı yıldızı kadrosuna katarak gerçekleştiren sarı-kırmızılı ekipten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

''Profesyonel futbolcu Michy Batshuayi-Atunga ile transferi konusunda 3 sezon için anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya 2024-2025 sezonu için 1.500.000 euro, 2025-2026 sezonu için 1.000.000 euro, 2026-2027 sezonu için 500.000 euro tutarında imza ücreti ödenecek buna ek olarak olup her bir futbol sezonu için net 3.000.000 euro sezonluk ücret ödenecektir.''

Geçen sezon Fenerbahçe'de 43 karşılaşmada görev alan Belçikalı golcü, bu karşılaşmalarda takımına23 gol 4 asistlik katkı sundu. Golcü oyuncu Fenerbahçe forması altında toplamda 75 karşılaşmalarda görev alırken bu karşılaşmalarda 44 gol 5 asistlik katkıya imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN