Michy Batshuayi resmen Galatasaray'da

Michy Batshuayi resmen Galatasaray'da

Galatasaray, geçen sezon Fenerbahçe'de forma giyen Michy Batshuayi ile 3 yıllık anlaşmaya varıldığını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na bildirdi. Belçikalı yıldız, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'da forma giyen ilk yabancı futbolcu olarak tarihe geçti.

Trendyol Süper Lig'de üst üste 2'inci şampiyonluğunu kazanan Galatasaray, yeni sezonun ilk transferini açıkladı. Sarı-Kırmızılılar, geçen sezon Fenerbahçe forması giyen Belçikalı yıldız Michy Batshuayi'yi kadrosuna kattığını kamuoyuna duyurdu.Batshuayi scores for Belgium, Davies misses penalty for Canada | Reuters

Galatasaray'dan yapılan açıklama şu şekilde:

''Profesyonel futbolcu Michy Batshuayi-Atunga ile transferi konusunda 3 sezon için anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya 2024-2025 sezonu için 1.500.000 euro, 2025-2026 sezonu için 1.000.000 euro, 2026-2027 sezonu için 500.000 euro tutarında imza ücreti ödenecek buna ek olarak olup her bir futbol sezonu için net 3.000.000 euro sezonluk ücret ödenecektir.''

Kariyerinde Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray forması giyen ilk yabancı futbolcu olarak tarihe geçen Michy Batshuayi, Süper Lig'de çıktığı 79 maçta 38 gol atıp, 7 de asist yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN