Türkiye'nin en ünlü şirketlerindendi, iflas etti! Türk gıda devi yüzlerce şubesini tek tek kapatacak

Türkiye'nin en ünlü şirketlerindendi, iflas etti! Türk gıda devi yüzlerce şubesini tek tek kapatacak

Türkiye’de ekonomik krizin etkileri her geçen gün kendini göstermeye devam ediyor. Son iflas haberi Türkiye’nin en ünlü şirketlerinden geldi. Ekonomik krize yenik düşen Türk gıda devi yüzlerce şubesini tek tek kapatacak. İşte iflasın detayları…

Ekonomik kriz büyük küçük demeden şirketleri yutmaya devam ediyor. Ekonomik zorlukların altından kalkamayan şirketler iflas bayrağını çekerken, bu hafta yaşanan bir iflas sektördeki endişeleri daha da artırdı. Öyle ki Türkiye’nin en ünlü gıda şirketi de resmen iflas etti…

ŞUBELER KAPANIYOR ÇALIŞANLAR İŞSİZ KALIYOR

Türkiye’nin önde gelen kuruyemiş markası Maksul Gıda’nın iflası gerçekleşti. Şirket, ekonomik zorluklardan dolayı 3 yıl önce konkordato talep etmişti. Fakat bilirkişi raporları, şirketin toparlanma gibi bir ihtimali olmadığını ortaya koydu. Mahkemenin kararı ile iflası gerçekleşen Maksul Gıda’nın şubeleri tek tek kapanıyor.

maksul-gida-iflas.jpg

Daha önceden 150’ye yakın şubesini kapatan şirket, aktif olarak faaliyetleri devam eden 50 şubesini de kapatmaya başladı. Aylardır maaş alamayan 200’e yakın işçi ise işlerinden oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN