Eylem Tok, Türkiye’ye iadesi için hakim karşısına çıkacak

Eylem Tok, Türkiye’ye iadesi için hakim karşısına çıkacak

16 yaşındaki Timur Cihantimur, Porsche marka araçla Oğuz Murat Aci’ye çarpmış ve ölümüne neden olmuştu. Kazanın ardından oğlu ile önce Mısır’a daha sonra ABD’ye kaçan anne Eylem Tok bugün Türkiye’ye iadesi için hakim karşısına çıkacak.

Yazar Anne Eylem Tok, ölümlü kazaya karışan oğlu Timur Cihantimur ile önce Mısır’a sonra da ABD’ye kaçmıştı. Kazada hayatını kaybeden Oğuz Murat Aci’nin ailesi adalet çağrısında bulunmuştu.

Hakkında kırmızı bülten çıkarılan anne Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur, okul kaydı yaptırmaya çalıştıkları esnada Boston polisleri tarafından yakalanarak cezaevine konuldu.

İki kez mahkeme karşısına çıkan Timur Cihantimur’un ardından anne Eylem Tok da bugün ikinci kez mahkeme karşısına çıkıyor.

Öte yandan ABD Dışişleri Bakanlığı’nın Timur Cihantimur ve Eylem Tok’un Türkiye’ye iade edilmesi yönünde fikir bildirdiği belirtti.

Eylem Tok, bugün Türkiye saatiyle 21.00’de hakim karşısına çıkacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN