Gelecek Partisi'nden Sinan Ateş açıklaması: Adeta bir tiyatro oynanıyor

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in öldürülmesine ilişkin açılan davanın ilk duruşmasını takip eden Gelecek Partisi Grup Başkanvekili İsa Mesih Şahin açıklamalarda bulundu. Sanıkların birbirinden şüpheli ve çelişkili ifadelerini gördüklerini belirten Şahin, "İlk ifadeleri ile emniyet ve savcılık ifadeleri ile bugüne kadar verdikleri ifadelerle bugün verdikleri ifadeler arasında farklılıklar gördük. Biz şuna inanıyoruz: burada er ya da geç adalet tecelli edecektir" dedi.

Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin 22 sanığın yargılandığı dava, Ankara 32. Ağır Ceza Mahkemesi'nde başladı. Gelecek Partisi'nden üst düzey isimler de duruşmaya katıldı ve duruşma sonrasında önemli açıklamalarda bulundu.

Duruşmaya Gelecek Partisi adına Grup Başkanı ve Muğla Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, Grup Başkanvekili İsa Mesih Şahin, Genel Sekreter Hasan Seymen ve Genel Başkan Yardımcıları katıldı. Duruşma sonrası basına açıklamalarda bulunan Grup Başkanvekili İsa Mesih Şahin, sanıkların ifadelerindeki çelişkilere dikkat çekti.

Şahin, yaptığı açıklamada, “Adeta bir tiyatro oynanıyor. Sanıkların birbirinden şüpheli ve çelişkili ifadelerini gördük. İlk ifadeleri ile emniyet ve savcılık ifadeleri ile bugüne kadar verdikleri ifadelerle bugün verdikleri ifadeler arasında farklılıklar gördük. Biz şuna inanıyoruz: burada er ya da geç adalet tecelli edecektir" dedi.

"ADALETİN TECELLİ ETMESİ İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ"

İsa Mesih Şahin, açıklamasına şöyle devam etti: “Bu anlamda biz, adaletin tecelli etmesi için, Türkiye'de hukukun yerini bulması için, iki yetim evlada sahip çıkmak için -benim de iki evladım var- Türk milletinin vicdanını buraya yansıtmak için, Gelecek Partisi heyeti olarak sonuna kadar bu davaların takipçisi olacağız. Er ya da geç adalet bu davada tecelli edecektir.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN