Galatasaray'da Amadou Haidara gelişmesi

Galatasaray'da Amadou Haidara gelişmesi

Süper Lig'de üst üste 2'inci şampiyonluğunu kazanan Galatasaray, transfer çalışmalarına devam ediyor. Sarı-Kırmızılılar, Leipzig'in yıldız orta sahası Amadou Haidara'yı kadrosuna katmak istiyor.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Trendyol Süper Lig'de üst üste 2'inci şampiyonluğunu elde eden Galatasaray, yeni sezonda UEFA Şampiyonlar Ligi'nde başarı hedefliyor. Sarı-Kırmızılı ekip, teknik direktör Okan Buruk'un istekleri doğrultusunda transfer çalışmalarına devam ediyor. Orta sahaya net olarak takviye yapmayı hedefleyen Galatasaray, aradığı ismi Almanya'da buldu.

Resim

De Marke'den Oğuzhan Kapılar'ın haberine göre; Amadou Haidara’nın menajeri, Galatasaray ile görüşmek için bugün İstanbul’a geldi. RB Leipzig'de forma giyen 26 yaşındaki Malili yıldız, bu sezon çıktığı 27 resmi maçta 2 gol atıp, 2 de asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN