Sergen Yalçın yine Montella'yı hedef aldı! Tarihi Avusturya zaferinin ardından tepki toplayan sözler: Çalışıldığını düşünmüyorum

Sergen Yalçın yine Montella'yı hedef aldı! Tarihi Avusturya zaferinin ardından tepki toplayan sözler: Çalışıldığını düşünmüyorum

Almanya'da düzenlenen EURO 2024 başladığı günden bu yana İtalyan teknik adam Montella'yı hedef alan açıklamalara imza atan Sergen Yalçın, tarihi Avusturya zaferinin ardından da başarılı teknik adamı hedef alan açıklamalara imza attı.

EURO 2024 başladığı günden bu yana A Milli Takım teknik direktörü Vincenco Montella'yı hedef alan açıklamalara imza atan Sergen Yalçın, dün akşam alınan tarihi Avusturya zaferinin ardından da Montella'ya sert sözlerle yüklendi.

Avrupa Şampiyonası'nda 16 yıl aradan sonra gruptan çıkma başarısı gösteren A Milli Takım, son 16 turunda karşılaştığı Avusturya'yı Merih Demiral'ın golleriyle 2-1 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. A Milli Takım, Cumartesi akşamı Hollanda ile yarı finale ulaşmak için mücadele edecek.

Turnuva başladığı günden bu yana A Milli Takım'ın patronu Montella'yı hedef alan açıklamalara imza atan Sergen Yalçın, başarılı teknik adama bir kez daha yüklendi.

Kafa Sports Youtube kanalında Candaş Tolga Işık ile Avusturya zaferini değerlendiren Sergen Yalçın, "Tamamen Merih kendi başına gol attı" diye konuştu.

Candaş Tolga Işık, Sergen Yalçın'ın bu sözlerine "Duran top organizasyonları bize maçı kazandırdı. Çalışıldığında skora çok etkisi oluyor." şeklinde karşılık verirken Sergen Yalçın, A Milli Takım'ın Avusturya karşısında 'şans eseri' gol bulduğunu öne sürdü.

Sergen Yalçın açıklamasında "Çok çalışıldığını düşünmüyorum. Çünkü kornerlerde top zaten genelde Merih'in olduğu yere kesilir. Birisi vurursa gol olur. Duran toplarda şanslar yüzde 50-yüzde 50'dir. Bu bir duran top organizasyonu değil, bu direkt öne kesilen bir orta" ifadelerini kullandı.

Tecrübeli teknik adamın bu sözleri kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine otururken çok sayıda etkileşim aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN