Hasan Arat aradığı forveti İspanya'da buldu! 23 yaşındaki yıldız golcü Beşiktaş'a imzayı attı. Hayırlı uğurlu olsun

Hasan Arat aradığı forveti İspanya'da buldu! 23 yaşındaki yıldız golcü Beşiktaş'a imzayı attı. Hayırlı uğurlu olsun

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Bu sezon büyük hayal kırıklığı yaşatan siyah-beyazlılar yaz transfer dönemini iyi geçirmek istiyor. Şimdiye kadar birçok yıldızı kadrosuna katan Kara Kartal, asıl bombayı şimdi patlattı. Başkan Hasan Arat aradığı forveti İspanya'da buldu! 23 yaşındaki yıldız golcü Beşiktaş'a imzayı attı. Hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon tarihinin en kötü sezonunu geçiren Beşiktaş, gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Elindeki kadroyu güçlendirmek isteyen siyah-beyazlılarda transfer bombaları üst üste geliyor. Son olarak gelen haber taraftarları heyecana boğdu. Hasan Arat aradığı forveti İspanya'da buldu! 23 yaşındaki yıldız golcü Beşiktaş'a imzayı attı. Hayırlı uğurlu olsun.

HASAN ARATA ARADIĞI FORVETİ İSPANYA'DA BULDU

Beşiktaş gelecek sezon için transfer çalışmalarına başladı. Kadrosuna birçok yıldızı katan siyah-beyazlılar sonunda aradığı forveti buldu. Fotomaç'ta yer alan habere göre Beşiktaş, İsviçre ekibi Yverdon Sport’ta forma giyen İspanyol forvetle imza aşamasına geldiği iddia edildi.

yeni-proje-2024-07-03t105233-354.jpg

23 YAŞINDAKİ YILDIZ GOLCÜ BEŞİKTAŞ'A İMZAYI ATTI! HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Kartal'ın kısa bir süre önce resmi teklif yaptığı İsviçre ekiplerinden Yverdon Sports'un İspanyol forveti Kevin Carlos için hem oyuncu hem de kulübüyle anlaşma sağlamaya yakın olduğu ve kısa süre içerisinde imzaların atılacağı öğrenildi.

yeni-proje-2024-07-03t105244-462.jpg

Beşiktaş'ın 23 yaşındaki oyuncuyu 2. forvet olarak düşündüğü ve forvete daha kariyerli bir ismin alınacağı ifade ediliyor. Geçen sezonun devre arasında takıma katılan genç forvet geçen sezon çıktığı 36 maçta 14 gol, 4 asistlik performans sergiledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN