Filiz Akın'dan Demet Özdemir'e: Kırmızı size çok yakışıyor

Filiz Akın'dan Demet Özdemir'e: Kırmızı size çok yakışıyor

Yeşilçam'ın efsane isimlerinden Filiz Akın, sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde Demet Özdemir'in kırmızı elbisesiyle poz verdiği bir paylaşımına yorum yapan Akın, "Kırmızı size çok yakışıyor" diyerek övgü dolu sözler kullandı. Demet Özdemir de bu yoruma kayıtsız kalmadı ve "Size her renk" cevabını verdi.

Oyuncu Demet Özdemir, kırmızı elbisesiyle sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Yeşilçam'ın usta isimlerinden Filiz Akın da Demet Özdemir'in paylaşımına kayıtsız kalamadı. Akın, Özdemir'e "Kırmızı size çok yakışıyor" yorumunda bulundu.

Özdemir de bu güzel yoruma kayıtsız kalmadı. Akın'a "Size her renk" cevabını veren Özdemir, yorumuna kalp emojisi eklemeyi de ihmal etmedi.

dsdsf.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN