Erden Timur'dan tarihi itiraf! 'Ndombele, Zaha ve Tete transferleriyle Galatasaray'a zarar verdim'

Erden Timur'dan tarihi itiraf! 'Ndombele, Zaha ve Tete transferleriyle Galatasaray'a zarar verdim'

Dursun Özbek ile yaşadığı anlaşmazlık sonrasında Galatasaray'daki görevinden istifa eden Erden Timur, sessizliğini bozarak tarihi açıklamalara imza attı.

Geçtiğimiz ay düzenlediği basın toplantısıyla Galatasaray'daki görevinden istifa eden Erden Timur, sessizliğini bozarak tarihi açıklamalara imza attı.

Dursun Özbek yönetiminde Galatasaray'da Sportif A.Ş Başkan Vekili olarak görev alan Erden Timur, geçtiğimiz ay düzenlediği basın toplantısıyla görevinden istifa ederek sarı-kırmızılı ekipten ayrıldığını açıklamıştı.

Galatasaray'daki görevinden ayrıldığı günden bu yana gözlerden uzak bir hayat süren Erden Timur, sessizliğini bozdu. Fatih Altaylı'nın sorularını yanıtlayan Timur, dikkat çekici açıklamalara imza attı.

"NDOMBELE, ZAHA VE TETE TRANSFERLERİYLE GALATASARAY'A ZARAR VERDİM"

Fatih Altaylı'nın "Ndombele, Zaha, Tete transferleri ile Galatasaray'a zarar verdin mi?" sorusunu yanıtlayan Timur, "Verdim. Zaha en çok istenen oyuncuydu. Bir oyuncu havuzundan karar veriliyor, ben oyuncu seçmem. Olabilecek oyuncular ile görüşürüm. Benim vazifem oyuncuyu minimum bedele ikna etmek. Zaha, Crystal Palace'tan 10.8 milyon euro maaş teklifi aldı bize gelmeden önce. Artık şampiyon olabileceği bir yere gelmek istiyordu. Paradan feragat etti bunun için. Menajerlik ücretini hariç tutun, 7-8 milyona geliyor imza parasıyla buradan aldığı." diye onuştu.

"NDOMBELE'Yİ KİMSE SEÇMEDİ"

Timur ayrıca, "Ndombele'yi kimse seçmedi, ne scout ekibi ne de teknik ekip. Niye aldık, çünkü 8 numara almamız gerekiyordu. Ondan önce Galatasaray'ın sadece bedavaya transfer yapma hakkı vardı. Harcama limiti probleminde şu var; maaşı, imaj hakkına şey yapabiliyorsunuz ama bonserviste imaj hakkı diye bir şey yok. Ancak bunların hepsi bizim Sportif A.Ş. bilançosunun içinde. Bir kısım maaş bir kısım imaj hakkı diye yapabiliyorsunuz, bunu bütün dünyada yapıyorlar. Yeni bir şey değil, normal bir şey" ifadelerini kullandıç

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN