Ekonomik kriz o şirketi de vurdu! Ankara'da yıllardır hizmet veriyordu: Kötü haber geldi

Ekonomik kriz o şirketi de vurdu! Ankara'da yıllardır hizmet veriyordu: Kötü haber geldi

Dünyayı kasıp kavuran ekonomik kriz o şirketi de vurdu. Ankara’da 24 yıldır üretim yapan şirketten kötü haber gelirken, konkordato talebinin ardından mahkeme tarihi de belli oldu. İşte detaylar…

Ankara’da 24 yıldır üretimlerini sürdüren GL Makina İmalat Montaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nden sektörü şaşkına uğratan bir haber geldi. Mali krizlerle başa çıkamayan şirket mahkemeye başvurarak konkordato talebinde bulundu.

Şirketin konkordato talebinin ardından davanın Ankara Batı Asliye Ticaret Mahkemesi’nde, 2023/570 mahkeme esas numarasıyla 29 Ağustos 2024’te görülecek. Saat 14:00’te görülecek duruşmaya itiraz edeceklerin, duruşma gününe en az 3 gün kala yazılı olarak bildirmesi belirtildi. Öyle ki o güne kadar itiraz edenler duruşmada bulunabilecek.

gl-makina-iflas-1.jpg

SEKTÖRÜN ÖNCÜ İSİMLERİNDENDİ

2000 yılında kurulan GL Makine, vinç ve makine sektöründe hizmet veriyor. Şirket, 6000 metrekarelik üretim tesisi ve uzman ekibiyle müşteri odaklı çalışmalarını yürütüyor. GL Makina, Demir Çelik Fabrikaları, Haddehaneler, Bakır Fabrikaları gibi sektörlerde faaliyetlerini sürdürüyor. Aynı zamanda Endüstriyel Klimalar ve Otomasyon alanında yatırımları mevcut.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN