Kayseri'de 7 yaşındaki çocuğu taciz eden tutuklandı

Kayseri'de 7 yaşındaki çocuğu taciz eden tutuklandı

Kayseri’de Suriye uyruklu bir kişinin 7 yaşındaki aynı uyruklu kız çocuğunu taciz ettiği iddiası üzerine gözaltına alınan I.A., emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Kayseri'de 7 yaşındaki Suriye uyruklu bir çocuğa taciz iddiası mahalleliyi sokağa döktü. Bazı iş yerleri ateşe verildi, çok sayıda araç taşlandı. Olaya ilişkin 5 polis ise yaralandı.

Kalabalık gruba TOMA araçları ile müdahale edildi. Olaya müdahale eden 14 polis memuru ve 1 itfaiye eri yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan 7'si taburcu edilirken, diğer yaralıların ise tedavisi sürüyor. Gece yaşanan olaylara karıştıkları belirlenen 67 kişi ise gözaltına alındı. Polisin müdahalesi sonrası saat 02.00 sıralarında kalabalık grup dağıldı.

Yabancı uyruklulara ait iş yeri ve araçlara verilen zarar, gün ağarınca ortaya çıktı. Polis ekipleri bölgede devriye atarak güvenlik önlemlerini sürdürüyor. Diğer yandan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, çıkan olayların ardından 67 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.

Gözaltındaki I.A.'nın emniyetteki işlemleri tamamlandı. Adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN