Elinizde ne varsa satın, bunu alın! Piyasanın güvenilir ismi açıkladı: En kârlı onlar çıkacak

Elinizde ne varsa satın, bunu alın! Piyasanın güvenilir ismi açıkladı: En kârlı onlar çıkacak

Elinizde ne var ne yok satın, bunu alın! Piyasanın güvenilir ismi İslam Memiş açıkladı! En karlıları onlar olacak...

Finans analisti İslam Memiş, geçtiğimiz haftanın piyasa değerlendirmesini yaparken, altın yatırımı için önemli önerilerde bulundu.

BORSA İSTANBUL VE DOLAR KURU

İslam Memiş'ten "Dolar 9 lira olacak" yorumu! Koşullar değişirse...

Memiş, Borsa İstanbul'un haftayı 10.781 puanla yüzde 1 artışla kapattığını belirtti. Türkiye’nin gri listeden çıkmasının borsa üzerinde büyük bir coşku yaratmayacağını vurgulayan Memiş, yabancı yatırımcıların gelmesini beklemediğini ifade etti.

Dolar kuru ise 32.80 seviyesinde seyrederken, dolar/TL'nin önümüzdeki hafta 32.60 seviyelerini görebileceğini belirtti. Uluslararası piyasalarda doların güçlenmesine rağmen, dolar endeksinde düşüş beklediğini söyledi.

ALTIN VE GÜMÜŞ YATIRIMLARI

Çakılan dolarda pik hareket! İşte İslam Memiş'ten Taarruz tarihi... O tarih sıçrama tahtası

Ons altın için 2328 dolar seviyesinin önemli olduğunu vurgulayan Memiş, 2293 dolara kadar bir geri çekilmenin ardından yukarı yönlü hareketler beklediğini belirtti. Temmuz ayının ikinci haftasında altın fiyatlarında yeni ralliler öngördüğünü dile getirdi.

Gram altın ise şu anda 2486 lira seviyesinde. Bayram öncesi ve sonrası yükselişin devam ettiğini belirten Memiş, uzun vadede 3000-3500 lira seviyelerini hedeflediğini söyledi. Gram gümüş içinse 31 lira seviyesinin beklentiler dahilinde olduğunu, uzun vadeli yükselişlerin devam edeceğini ifade etti.

"ALTIN SATIP EV ALMAK MANTIKLI MI?"

Ev sahibi olmak isteyenleri ilgilendiriyor! İslam Memiş yeni düzeni duyurdu! Son pişmanlık fayda etmeyecek!

"Altın satıp ev almak mantıklı mı?" sorusuna yanıt veren Memiş, elinde altın bulunduran ve kira geliri olan yatırımcılara toprak almayı önerdi. Emlak fiyatlarının TL bazında düşmeyeceğini belirten Memiş, "Bu sorunu cevabına evet diyorum. Elimde altın var kira gelirim de varsa, bu parayı toprak satın alarak değerlendir derim bu kez. Emlak fiyatları TL bazlı gerilemeyecek. Bunu sık sık ifade ediyorum. Kredi muslukları kapansa, satışlarda düşüş olsa da, 3 milyondan 2.7 milyona gerileyen ev düşüş değil. 1 milyondan yükselmişti o ev. Aradaki 300 bin liraya umut olarak sarılıyor. Ben kaç yıllık gelirimle ev alabilirim hesabı yapsa gerçekleri değerlendirebileceksiniz zaten. Elimde ev alabilecek kadar altınım var ve kira gelirim yoksa ben altını satar evi alırım" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN