Galatasaray'dan yılın transferi! Acun Ilıcalı devreye girdi, İngiltere'nin gol kralı geliyor: Dursun Özbek özel jetiyle alacak

Galatasaray'dan yılın transferi! Acun Ilıcalı devreye girdi, İngiltere'nin gol kralı geliyor: Dursun Özbek özel jetiyle alacak

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Teknik direktör Okan Buruk'un yönetiminde çalışmalara devam eden sarı-kırmızılılarda transfer mesaisi başladı. Forvet hattını güçlendirmek isteyen Aslanlar bomba haberi patlattı. Galatasaray'dan yılın transferi! Acun Ilıcalı devreye girdi, İngiltere'nin gol kralı geliyor. Başkan Dursun Özbek özel jetiyle alacak. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon puan rekoru kırarak şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da transfer mesaisi başladı. Şampiyonlar Ligi için güçlü bir kadro kurmak isteyen sarı-kırmızılı ekip gözünü bu sefer İngiltere'ye dikti. Bu transfer taraftarları heyecana boğacak. Galatasaray'dan yılın transferi! Acun Ilıcalı devreye girdi, İngiltere'nin gol kralı geliyor. Başkan Dursun Özbek özel jetiyle alacak.

GALATASARAY'DAN YILIN TRANSFERİ

Galatasaray gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başladı. Kadrosunu koruyarak ek takviyeler yapmak isteyen sarı-kırmızılı yönetim transfer haberlerini peş peşe patlatıyor. A Spor'da yer alan habere göre Galatasaray, Blackburn forması giyen Sammie Szmodics ile ilgileniyor. Sarı-kırmızılı kulübün İrlandalı yıldız için sıraya girdiği ve teklif vermeye hazırlandığı belirtildi.

yeni-proje-2024-06-28t093737-252.jpg

DURSUN ÖZBEK İNGİLTERE'NİN GOL KRALINI GETİRİYOR! ACUN ILIACALI DEVREDE

28 yaşındaki futbolcu için talep edilecek fiyatın 15-20 milyon pound olduğu belirtildi. Szmodics'in Şampiyonlar Ligi nedeniyle Galatasaray'da oynamaya sıcak baktığı öğrenildi. İrlandalı futbolcu bu sezon 27 golle Championship'te gol kralı oldu.

yeni-proje-2024-06-28t093755-813.jpg

Bu transferde ise İngiltere'de kulüp sahibi olan Acun Ilıcalı'nın Galatasaray'a destek olacağı iddia edildi. Başkan Dursun Özbek'in ise transferi yakından takip ettiği kaydedildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN