Karadeniz'de ilk ve tek! Adrenalin ve macera sevenler akın akın gidecek: Böylesi Antalya'da bile yok

Karadeniz'de ilk ve tek! Adrenalin ve macera sevenler akın akın gidecek: Böylesi Antalya'da bile yok

Karadeniz Bölgesi'nde ilk ve tek! Adrenalin ve macera sevenler buraya akın akın gidecek! Böyle bir şey Antalya'da bile yok...

Adrenalin ve macera tutkunları için Karadeniz Bölgesi'nde eşsiz bir deneyim sunan Ordu Dağ Kızağı, ziyaretçilerin yeni favori destinasyonu haline geliyor. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bu heyecan verici projeyi tanıttı.

ORDU'DA EŞSİZ BİR DENEYİM

Başkan Güler, “Karadeniz’de ilk ve tek. Şehrimize attığımız altın imzalardan birisi olan Ordu Dağ Kızağı adrenalin ve macera tutkunlarının vazgeçilmez noktası haline geldi” ifadelerini kullandı. Bu proje, bölgeye yeni bir soluk getirirken, turistlerin ilgisini çekmeyi başarıyor. Antalya gibi turizm merkezlerinde bile benzeri olmayan bu dağ kızağı, macera arayanları kendine çekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN