189 milyon euroluk gol makinesi Fenerbahçe'ye 'evet' dedi! Resmi açıklama an meselesi: 216 gol 82 asist...

189 milyon euroluk gol makinesi Fenerbahçe'ye 'evet' dedi! Resmi açıklama an meselesi:  216 gol 82 asist...

Yeni sezonda Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Fenerbahçe, 189 milyon euroluk gol makinesiyle anlaşmaya vardı.

Portekizli teknik adam Jose Mourinho yönetiminde yeni sezon çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. Karagümrük'ün savunma oyuncusu Levent Mercan'ı kadrosuna katarak ilk transferini gerçekleştiren sarı-laciverti ekip, bu kez hücum hattını güçlendirme kararı aldı.

Yeni sezonda Jose Mourinho yönetiminde Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasına ulaşmayı, Süper Lig'de ise şampiyonluk sevinci yaşamayı hedefleyen Fenerbahçe, gol yollarını güçlendirme kararı aldı. Belçikalı golcü Batshuayi ile yollarını ayıran Fenerbahçe, yeni golcüsünü İspanya'da buldu.

Fotomaç'ın İspanyol basınından derlediği habere göre; Fenerbahçe, İspanyol golcü Alvaro Morata transferinde mutlu sona ulaşmak için artık resmen gün sayıyor. Kanarya'nın Atletico Madrid ve Morata ile büyük oranda el sıkıştığı öne sürüldü.

EURO 2024'te İspanya formasını terleten golcü oyuncunun turnuva sonrasında sarı-lacivertli ekibe imza atması bekleniyor. Güncel piyasa değeri 16 milyon euro olan 31 yaşındaki yıldız golcü için bugüne dek toplamda 189 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Geçtiğimiz sezon Atletico Madrid forması altında 48 karşılaşmada görev alan yıldız golcü, bu karşılaşmalarda takımına 21 gol 5 asistlik katkı sundu. 31 yaşındaki İspanyol golcü, futbol kariyeri boyunca ise 589 karşılaşmada görev alırken 216 gol 82 asiste imza attı.

Juventus, Alvaro Morata's name back in fashion - Sportal.eu

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN