Beşiktaş aradığı stoperi buldu! Hasan Arat İngiltere'nin tankını getiriyor. İmzalat atılıyor, hayırlı uğurlu olsun

Beşiktaş aradığı stoperi buldu! Hasan Arat İngiltere'nin tankını getiriyor. İmzalat atılıyor, hayırlı uğurlu olsun

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst yönetiminde transfer sürecini başlatan siyah-beyazlılar, stoper arayışına devam ediyor. Bronckhorst hem fizik olarak güçlü hem de ayaklarını iyi kullanan bir ismi ararken sıcak bir gelişme yaşandı. Beşiktaş aradığı stoperi buldu! Başkan Hasan Arat İngiltere'nin tankını getiriyor. İmzalat atılıyor, hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon tarihinin en kötü sezonunu geçiren Beşiktaş'ta gelecek sezonun planlaması başladı. Teknik direktör koltuğuna Giovanni van Bronckhorst'u getiren siyah-beyazlılar, stoper arayışına devam ederken sürpriz bir gelişme yaşandı. Beşiktaş aradığı stoperi buldu! Hasan Arat İngiltere'nin tankını getiriyor. İmzalat atılıyor, hayırlı uğurlu olsun.

BEŞİKTAŞ ARADIĞI STOPERİ BULDU

Beşiktaş gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara devam ediyor. Giovanni van Bronckhorst yönetiminde transfer sürecini hızlandıran siyah-beyazlılar sürpriz bir transfere imza atmak üzere. Akşam'da yer alan habere göre Beşiktaş, stoper pozisyonu için gündeminde olan Rob Holding'i kadrosuna katmaya oldukça yaklaştı.

yeni-proje-2024-06-29t113900-442.jpg

HASAN ARAT İNGİLTERE'NİN TANKINI GETİRİYOR! HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Beşiktaş, geçen sezonun ara transfer döneminde de istediği İngiliz futbolcu Rob Holding'de bu sefer mutlu sona çok yakın. Kara Kartal, 28 yaşındaki stoper ile anlaşma sağladı. Holding, sezon başında Arsenal'dan Crystal Palace'a gitmiş ancak Siyah-Beyazlı kulüp o dönemde de transferi bitirememişti. Ada ekibi ile kiralık pazarlıklarını sürdüren Siyah-Beyazlılar, oyuncunun da ikna edilmesiyle avantajı eline almış durumda.

yeni-proje-2024-06-29t113956-181-001.jpg

İngiliz ekibi Crystal Palace, oyuncusunu kiralık gönderecek, performansına bağlı olarak da kontratındaki 1 yıllık uzatma opsiyonunu kullanacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN