İstanbul'un çilesi bitmiyor! O köprüyü kullanacaklara kötü haber: 5 gün boyunca kapalı olacak

İstanbul'un çilesi bitmiyor! O köprüyü kullanacaklara kötü haber: 5 gün boyunca kapalı olacak

İstanbul'da yaşayanlar dikkat! Çilesi bitmek bilmiyor! O köprüyü kullanacak olanlara kötü haber duyuruldu! 5 gün boyunca kapalı olacak...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Haliç Köprüsü'ndeki metrobüs yolunda yapılacak asfalt yenileme çalışmaları nedeniyle Kadıköy yönünde trafik düzenlemesine gidileceğini duyurdu. 3 Temmuz saat 23.00'ten itibaren başlayacak çalışmalar kapsamında, Haliç Köprüsü'nün Kadıköy istikameti 5 gün boyunca trafiğe kapatılacak.

8 TEMMUZ SABAHINA AKDAR DEVAM EDECEK

halic-1.jpg

İBB Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülecek asfalt yenileme çalışmaları, eskiyen ve sürüş konforunu olumsuz etkileyen asfaltın değiştirilmesini amaçlıyor. 3 Temmuz'da saat 23.00'te başlayacak olan çalışmaların, 8 Temmuz sabahı saat 05.00'e kadar tamamlanması planlanıyor.

İlk gün, metrobüs yolundaki eski asfalt kaldırılacak ve ardından yeni, dayanıklı asfalt döşenecek. Bu süreçte trafik akışı, Ulaşım ve Trafik Komisyonu (UTK) tarafından belirlenen uyarıcı ve trafik işaret levhaları ile yönlendirilecek.

Çalışma süresince D-100 kara yolu üzerindeki Haliç orta köprüsünün Kadıköy yönü trafiğe kapalı olacak. Trafik akışı, yan yoldan sağlanacak ve Beylikdüzü yönü bu çalışmalardan etkilenmeyecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN