Beşiktaş'a 42 milyon euroluk golcü! Kartal bir bombayı daha patlatıyor: 109 gol 26 asist...

Beşiktaş'a 42 milyon euroluk golcü! Kartal bir bombayı daha patlatıyor: 109 gol 26 asist...

Süper Lig'de başarısız bir sezonu geride bırakan Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Yaz transfer dönemine hızlı bir giriş yapan siyah-beyazlı ekip, 42 milyon euroluk gol makinesine kancayı taktı.

Hollandalı teknik adam Giovanni van Bronckhorst'un raporu doğrultusunda transfer sezonuna hızlı bir giriş yaparak Gabriel Paulista ve Rafa Silva'yı kadrosuna katan Beşiktaş, bu kez de 42 milyon euroluk golcü oyuncunun transferinde mutlu sona ulaşmak için çalışmalara başladı.

Yeni sezonda Giovanni van Bronckhorst yönetiminde şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Cenk Tosun, Aboubakar ve Muleka ile yollarını ayırmayı planlayan siyah-beyazlı ekip, yeni golcüsünü Portekiz'de buldu.

Fanatik'te yer alan habere göre; Kartal, Portekiz devi Benfica'da forma giyen Arthur Cabral'ı kadrosuna katmak için harekete geçti.

Hollandalı çalıştırıcı Giovanni van Bronckhorst'un bu transfere onay verdiği öne sürülürken siyah-beyazlı yönetimin golcü oyuncuya katmak için farklı senaryolar üzerinde çalışmalar yaptığı iddia edildi. Güncel piyasa değeri 14 milyon euro olan 26 golcü oyuncu için bugüne dek toplamda 42 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Beşiktaş'tan forvet için yeni hamle - Duhuliye

Geçen sezon Benfica forması altında 43 karşılaşmada görev alan Brezilyalı golcü, takımına 11 gol 3 asistlik katkı sundu. 26 yaşındaki forvet oyuncusu, futbol kariyeri boyunca ise tüm kulvarlarda 272 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 109 gol 26 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN