Sinan Ateş’in annesi Saniye Ateş duruşmada fenalaştı

Sinan Ateş’in annesi Saniye Ateş duruşmada fenalaştı

Sinan Ateş’in annesi 70 yaşındaki Saniye Ateş, tansiyon düşüklüğü ve kolunun uyuşması sebebiyle duruşmada fenalaştı. Saniye Ateş'in ambulansla hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin 22 sanıklı davanın ilk duruşmasının 3. celsesi bugün görülüyor. Duruşma sırasında Sinan Ateş’in annesi Saniye Ateş tansiyon düşüklüğü nedeniyle fenalaştı. Saniye Ateş cezaevi kampüsü içerisindeki hastaneye kaldırıldı.

Duruşmaya, sanıklar, taraf avukatları, Sinan Ateş'in eşi müşteki Ayşe Ateş ve diğer müştekiler Saniye Ateş, Selma Ateş, Sevda Ateş ve Selman Bozkurt ile yakınları katıldı. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, DEVA Partisi Sözcüsü İdris Şahin ve Genel Başkan Yardımcıları Mustafa Yeneroğlu, Mehmet Emin Ekmen ile CHP Genel Başkan Yardımcısı Murat Bakan, CHP’nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP milletvekilleri Mahmut Tanal ile Sibel Suiçmez duruşmayı takip etmek için geldi.

yeni-proje-3-003.jpgSaniye Ateş cezaevindeki hastaneye götürüldü

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN