Galatasaray'dan orta sahaya yılın transferi! 35 milyon euroluk yıldız bedelsiz olarak geliyor. Hayırlı olsun, 47 gol 32 asist

Galatasaray'dan orta sahaya yılın transferi! 35 milyon euroluk yıldız bedelsiz olarak geliyor. Hayırlı olsun, 47 gol 32 asist

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Teknik direktör Okan Buruk ile 2 yıllık sözleşme uzatan sarı-kırmızılılar, yaz transfer dönemi için çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle orta sahaya takviyede bulunmak isteyen Aslanlar gözünü İtalya'ya çevirdi. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek. Galatasaray'dan orta sahaya yılın transferi! 35 milyon euroluk yıldız bedelsiz olarak geliyor. Hayırlı olsun, 47 gol 32 asist.

Süper Lig'de bu sezon puan rekoru kırarak şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray, gelecek sezon için çalışmalara başladı. Takım düzenini bozmadan ek takviyeler yaparak kadrosunu güçlendirmek isteyen sarı-kırmızılılar transfer bombalarını üst üste patlatıyor. Gelen son dakika bilgisi taraftarları heyecana boğdu. Galatasaray'dan orta sahaya yılın transferi! 35 milyon euroluk yıldız bedelsiz olarak geliyor. Hayırlı olsun, 47 gol 32 asist. İşte sürpriz transferin detayları...

GALATASARAY'DAN ORTA SAHAYA YILIN TRANSFERİ

Galatasaray gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başladı. Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde çalışmalara devam eden sarı-kırmızılılar, transfer bombalarını üst üste patlatmaya devam ediyor. Son olarak gelen transfer haberi ise taraftarları heyecana boğdu. A Spor'da yer alan habere göre Galatasaray, Adrien Rabiot transferini bitirmek üzere.

yeni-proje-2024-07-03t103457-060.jpg

35 MİLYON EUROLUK YILDIZ BEDELSİZ OLARAK GELİYOR! HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Oyuncunun istediği sözleşme şartlarını kabul eden Galatasaray, Juventus ile sözleşmesi biten Fransız oyuncuyu Türkiye'ye gelme konusunda ikna etmek için tüm şartları zorluyor. Bu sezon 35 maça çıkan Rabiot, bu müsabakalarda 5 gol 3 asist yaptı. Profesyonel futbol kariyerinde 452 resmi maçta görev yapan 29 yaşındaki oyuncu, 47 gol ve 32 asist yaptı.

yeni-proje-2024-07-03t103515-507.jpg

Fransa Milli Takımı ile EURO 2024'te görev yapan Rabiot, takımının şu ana kadar oynadığı tüm maçlara ilk 11'de başladı. 35 milyon Euro'luk piyasa değeri bulunan tecrübeli orta saha oyuncusunun sözleşmesi 1 Temmuz itibarıyla sona erdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN