İki çocuğunu öldürüp intihar etti! Katliamın ayrıntıları ortaya çıktı

İki çocuğunu öldürüp intihar etti! Katliamın ayrıntıları ortaya çıktı

Ankara'da alkol ve kumar bağımlısı olduğu ileri sürülen bir kişi, rehin aldığı kızını ve oğlunu tabancayla vurduktan sonra aynı silahla intihar etti. Babanın daha önce, hakkında uzaklaştırma kararı verildiği duruşma salonunda 'katliam yapacağım' dediği belirtildi.

Dehşet veren olan Ankara'nın Çankaya ilçesi Dikmen Mahallesi'nde yaşandı. Alkol, kumar bağımlılığı olduğu iddia edilen Murat Keklik, yaşadığı ailevi sorunlar nedeniyle 14 yaşındaki oğlu Yağız Keklik ile 11 yaşındaki kızı Doğa Keklik'i kayınbiraderinin evinde rehin aldı. Baba Keklik, boşanma aşamasındaki eşi Cemile Keklik'i telefonla arayarak evlatlarını öldüreceğini bildirdi. Anne Keklik'in ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis gönderildi.

2 ÇOCUĞUNU ÖLDÜRÜP İNTİHAR ETTİ

Kapıyı kıran ekipler, evde baba ile iki çocuğunun cansız bedenini buldu. Çocuklarını yanında getirdiği tabancayla öldüren Murat Keklik'in aynı silahla kendi yaşamına da son verdiği belirlendi. Dehşet veren olayın ardından ortaya çıkan ayrıntılar kan dondurdu.

tt5555.jpg

'DAHA ÖNCE BİR DURUŞMADA, 'BEN KATLİAM YAPACAĞIM' DEMİŞ'

Olayın tanıklarından komşu Yaşar Aydın, Murat Keklik'in eşi ile boşanma aşamasında olduğu için hakkında uzaklaştırma kararı olduğunu söyleyerek ilk duruşmada, ‘Ben katliam yapacağım' dediğini iddia etti. Aydın, çocukların içeride seslerinin duyulduğunu 'baba yapma' diye bağırdıklarını duyduklarını belirtti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN