Ücretsiz toplu taşıma dönemi bitti! Artık bayramlarda da paralı: Hepsinde geçerli olmayacak

Ücretsiz toplu taşıma dönemi bitti! Artık bayramlarda da paralı: Hepsinde geçerli olmayacak

Büyükşehirlerde dini ve milli bayramlarda geçerli olan ücretsiz toplu taşıma uygulamasına İstanbul’da kısıtlama getirildi. Yapılan yeni düzenlemeyle birlikte ücretsiz toplu taşıma dönemi bitti. İşte detaylar…

Kurban Bayramı’nı İstanbul’da geçirenler havaların da sıcak olmasıyla birlikte kendini Büyükada’ya attı. Şehir Hatları tarafından düzenlenen ücretsiz vapur seferleri yoğunluğa neden olurken, kimi yolcular ayakta kimileri ise yerde seyahat etti.

Adalar Belediyesi, Başkan Akpolat önderliğinde Burgazada’da bulunan bir kafede toplanarak Meclis toplantısı düzenledi ve bu konu masaya yatırıldı. Toplantıda; Özel Güvenlik İzin Belgesi, resmi protokoller, ücretlendirme tarifeleri, ücret transferleri ve bütçe yönetimi gibi konular değerlendirildi.

Toplantının ardından Başkan Akpolat ile meclis üyeleri, izleyici vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını ve önerilerini dinledi. Adalar’da yaşanan minibüs krizine değinen Akpolat, yaşananların kabul edilebilir olmadığını söyleyerek sorunların mantıklı çözümlerle aşılabileceğini belirtti. Protesto eylemlerine saygı duyduğunu da ifade eden Akpolat, insanların düşüncelerini özgürce ifade edebileceğini fakat aşırı hakaret içerikli davranışların hiçbir şekilde kabul edilebilir olmadığını vurguladı.

istanbulda-ucretsiz-toplu-tasima-1.jpg

ÜCRETSİZ BAYRAM SEFERLERİ DÖNEMİ BİTTİ

Bayramlarda ücretsiz ulaşım hakkından Adalar’ın muaf tutulmasına dair yaptıkları görüşmelerin olumlu sonuçlandığını aktaran Akpolat, "Geçtiğimiz bayram Adalar'da ücretsiz ulaşımın son bayramıydı. Bundan sonra İstanbul'daki 39 ilçede uygulanan ücretsiz bayram seferleri, Adalar hariç yapılacak" ifadelerine yer verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN