Gelin Evi'nin sevilen sunucusundan kötü haber! Aslı Hünel yarışmadan apar topar ayrıldı

Gelin Evi'nin sevilen sunucusundan kötü haber! Aslı Hünel yarışmadan apar topar ayrıldı

Gelin Evi programının sunucusundan kötü haber! Aslı Hünel yarışmadan apar topar ayrıldı! İşte programdan ayrılmanın sebebi...

Show TV'nin sevilen programı Gelin Evi'nin sunucusu Aslı Hünel, izleyicilerini şaşırtan bir kararla programdan ayrıldı. Hünel'in bu beklenmedik kararı hayranlarını üzdü.

ÜÇ SEZONUN ARDINDAN VEDA

Gelin Evi sunucusu Aslı Hünel kimdir? 2. Sayfa konuğu Aslı Hünel nereli ve kaç yaşında, eşi Savaş Yurtsever kimdir?

Magazin Burada'da yer alan habere göre, Aslı Hünel üç sezon boyunca başarıyla sunduğu Gelin Evi programından ayrılma kararı aldı. Hünel, yoğun çekim programının getirdiği yorgunluk nedeniyle yeni sezonda yer almama kararı aldı.

AİLESİYLE ZAMAN GEÇİRECEK

Aslı Hünel: Makyajsız olarak beni gördü, bak dedim ürün bu

Uzun saatler süren çekimlerin ardından Hünel, daha fazla zamanını ailesiyle geçirmek ve dinlenmek için bu kararı aldığını belirtti. Ancak ünlü sunucu, bu konuda henüz resmi bir açıklama yapmadı ve sessizliğini koruyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN