UEFA'dan skandal hamle! Merih Demiral'a soruşturma açıldı!

UEFA'dan skandal hamle! Merih Demiral'a soruşturma açıldı!

Türkiye'ye Avusturya karşısında zaferi getiren isim olan Merih Demiral, milyonları sevince boğarken UEFA, skandal bir hamleye imza atarak Merih Demiral hakkında soruşturma başlattı.

Dün akşam EURO 2024'te son 16 turunda Avusturya ile karşılaşan İtalyan teknik adam Montella yönetimindeki A Milli Takım, Merih Demiral'ın iki golüyle rakibini eleyerek tarihi bir zafer elde etti. A Milli Takım'ın tarihi zaferi dünyanın gündemine otururken UEFA skandal bir hamleye imza atarak Merih Demiral'a soruşturma başlattı.

Avusturya'yı 2-1 mağlup ederek A Milli Takım yıldızı Merih Demiral, zaferi getiren golünü bozkurt selamı ile kutladı. UEFA, bu hareket nedeniyle Demiral hakkında soruşturma başlattığını duyurdu.

UEFA'dan yapılan açıklamada "2 Temmuz 2024 tarihinde Almanya'nın Leipzig kentinde oynanan 2024 UEFA Avrupa Şampiyonası Son 16 Turu Avusturya-Türkiye karşılaşmasıyla ilgili olarak, Türkiye Futbol Federasyonu oyuncusu Merih Demiral'ın iddia edilen uygunsuz davranışları nedeniyle UEFA Disiplin Yönetmeliği'nin 31(4) maddesi uyarınca soruşturma açılmıştır . Konuyla ilgili olarak ilerleyen günlerde daha detaylı bilgi verilecektir." ifadelerine yer verildi.

"TÜRKLÜKLE ALAKALI"

Türkiye'ye zaferi getiren isim olan Merih Demiral, gol sevinci hakkında “Bir gol sevinci vardı aklımda onu yaptım, Türklükle alakalı. Türk olduğum için çok gurur duyuyorum, o yüzden golden sonra onu iliklerime kadar hissetim. Öyle bir şey yapmak istedim, yaptığımdan dolayı çok da mutluyum. Bütün taraftarlarımız bizimle gurur duyuyor. Tribünde görmüştüm yapan taraftarlarımızı, onları gördükten sonra daha çok yapasım geldi, çok mutluyum” ifadelerini kullanmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN