Antalya'da 15 yaşındaki Suriyeli çocuk öldürüldü

Antalya'da 15 yaşındaki Suriyeli çocuk öldürüldü

Antalya'nın Serik ilçesinde 15 yaşındaki Suriyeli Ahmet Handan El Naif, motosikletli üç kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Antalya'nın Serik ilçesinde yaşanan trajik olayda, 15 yaşındaki Suriyeli genç Ahmet Handan El Naif, motosikletli üç kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Olay, Kökez Mahallesi Cuma Pazarı mevkisinde meydana geldi.

Olay sırasında R.Ö. (17), Y.Y. (15) ve İ.A. (17), Ahmet Handan El Naif ile karşılaştı. Aralarında çıkan tartışma kısa sürede büyüdü ve saldırganlar, Ahmet Handan El Naif’i bıçakla göğsünden yaraladı. Ağır yaralanan Naif, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hızla Serik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Doktorların tüm müdahalelerine rağmen, Ahmet Handan El Naif kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

ŞÜPHELİLER YAKALANDI

Olayın ardından iki motosikletle hızla kaçan şüpheliler R.Ö., Y.Y. ve İ.A., Antalya Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin hızlı ve titiz çalışmaları sonucunda yakalanarak gözaltına alındı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN