Son dakika | Fenerbahçe'nin kasası dolup taştı: 347 milyon TL'lik anlaşma KAP'a resmen bildirildi

Son dakika | Fenerbahçe'nin kasası dolup taştı: 347 milyon TL'lik anlaşma KAP'a resmen bildirildi

Son dakika!... 2024-2025 sezonu rekor anlaşma Fenerbahçe'den! Fenerbahçe'nin kasası dolup taştı! Tarihi imza atıldı! 347 milyon TL'lik anlaşma KAP'a resmen bildirildi...

NESİBE GÖVEN ATALAY

Son dakika gelişmesine göre, Fenerbahçe, 2024-2025 sezonu için forma göğüs sponsorluğu için rekor bir anlaşmaya imza attı.

TARİHİ ANLAŞMA İMZALANDI

Fenerbahçe Spor Kulübü, 2024-2025 futbol sezonu için forma göğüs sponsoru olarak Otokoç ile tarihi bir anlaşmaya imza attı. Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamaya göre, anlaşmanın bedeli bonuslar hariç 243.5 milyon TL + KDV olarak belirlendi. Başarı bonusları ile birlikte bu rakamın 347 milyon TL'ye kadar çıkabileceği ifade edildi.

Bu anlaşma, Fenerbahçe'nin tarihindeki en büyük sponsorluk anlaşmalarından biri olarak kayıtlara geçti. Otokoç, Fenerbahçe'nin forma göğsünde yer alacak ve kulübün diğer mecralarında da marka bilinirliğini artırmak için kullanılacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN