Beşiktaş taraftarı bu transfer müjdesiyle stada akın edecek! Hasan Arat 65 milyon euroluk dünya starını getiriyor. Hayırlı olsun

Beşiktaş taraftarı bu transfer müjdesiyle stada akın edecek! Hasan Arat 65 milyon euroluk dünya starını getiriyor. Hayırlı olsun

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Yaz transfer dönemini verimli geçirmek isteyen siyah-beyazlılar, Rafa Silva'yı kadrosuna katarak büyük ses getirdi. Hücum hattını güçlendirmek isteyen Kara Kartal, yılın transferini açıkladı. Beşiktaş taraftarı bu transfer müjdesiyle stada akın edecek! Başkan Hasan Arat 65 milyon euroluk dünya starını getiriyor. Hayırlı olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon tarihinin en kötü sezonunu geçiren Beşiktaş, gelecek sezon için kolları sıvadı. Kadrosunu güçlendirmek isteyen siyah-beyazlılar peş peşe transfer bombalarını patlatıyor. Son olarak Rafa Silva'yı kadrosuna katarak büyük ses getiren Kara Kartal, bir transferi daha duyurdu. Beşiktaş taraftarı bu transfer müjdesiyle stada akın edecek! Hasan Arat 65 milyon euroluk dünya starını getiriyor. Hayırlı olsun.

BEŞİKTAŞ'TAN YILIN TRANSFER HAMLESİ

Beşiktaş gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başladı. Hücum hattındaki gol sorununu çözmek isteyen siyah-beyazlılar, dünya starını getiriyor. Portekiz basınında çıkan haberlere göre Beşiktaş, Angel Di Maria'yı uzun uğraşlar sonucunda Türkiye'ye gelmeye ikna etti. Yıllardır Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transfer listesinde olan Angel Di Maria'nın önümüzdeki günlerde Beşiktaş'a imza atacağı iddia edildi.

yeni-proje-2024-06-28t100952-396.jpg

HASAN ARAT 65 MİLYON EUROLUK DÜNYA STARINI GETİRİYOR

Şampiyonluk yolunda Giovanni van Bronckhorst'a geniş ve sağlam bir kadro emanet etmek isteyen Beşiktaş'ta Asbaşkan Hüseyin Yücel, Rafa Silva'nın ardından yine Benfica forması giyen Angel Di Maria ile bir araya geldi. Daha önce de Angel Di Maria için nabız yoklayan Beşiktaş, Arjantinli yıldızdan bu kez olumlu yanıt aldı. Başkan Hasan Arat'ın ise bu transfer ile yakından ilgilendiği kaydedildi.

İSTANBUL'A GELMESİ BEKLENİYOR

Rafa Silva'nın da Angel Di Maria'ya olumlu geri dönüt vermesinin ardından transferde işi oldukça kolaylaşan Beşiktaş'ın önümüzdeki günlerde sözleşmedeki son pürüzlerin halledilmesi adına Angel Di Maria'yı İstanbul'a davet edilmesi bekleniyor.

yeni-proje-2024-06-28t101011-490.jpg

Benfica formasıyla bu sezon harikalar yaratan Angel Di Maria, 50 maçta 17 gol ve 15 asist üretti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN