Beşiktaş'ta deprem! 10 futbolcu takımdan gönderildi

Beşiktaş'ta deprem! 10 futbolcu takımdan gönderildi

Beşiktaş'ta yeni sezon öncesi transfer çalışmaları tam gaz devam ediyor. Üst üste kadrosuna ek takviyeler yapan siyah-beyazlılarda ayrılık haberleri peş peşe geldi. Beşiktaş'ta deprem üstüne deprem. Başkan Hasan Arat o yıldızların ipini kesti. Beşiktaş'ta deprem! 10 futbolcu takımdan gönderildi. İşte ayrılık haberinin detayları...

Süper Lig'de bu sezon tarihinin en kötü sezonunu geçiren Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarına tam gaz devam ediyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan siyah-beyazlılarda ayrılık haberleri peş peşe gelmeye başladı. Beşiktaş'ta deprem üstüne deprem! 10 futbolcu takımdan gönderildi. Başkan Hasan Arat iplerini kesti.

BEŞİKTAŞ'TA DEPREM ÜSTÜNE DEPREM

Beşiktaş gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başladı. Birçok transfer gerçekleştiren siyah-beyazlılarda deprem yaşanıyor. Giovanni van Bronckhorst 10 oyuncunun biletini kesti. Taraftarlar listeyi görünce şaşıp kalacak.

yeni-proje-2024-06-28t140216-139.jpg

HASAN ARAT 10 FUTBOLCUNUN BİLETİNİ KESTİ

Transferin fısıldıyan perisi Yağız Sabuncuoğlu, Beşiktaş ile ilgili dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Sabuncuoğlu, Kara Kartal'ın 10 futbolcu ile yolları ayırdığını duyurdu. Yağız Sabuncuoğlu paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Beşiktaş, Vincent Aboubakar, Jean Onana, Valentin Rosier, Omar Colley, Daniel Amartey, Javi Montero, Arthur Masuaku, Ersin Destanoğlu, Oxlade-Chamberlain ve Ante Rebic'i satış listesine koydu."

yeni-proje-2024-06-28t140232-074.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN