Tarlada kilosu 35 liradan kapış kapış gidiyor! Hasadı başladı, dalından koptuğu gibi satılıyor

Tarlada kilosu 35 liradan kapış kapış gidiyor! Hasadı başladı, dalından koptuğu gibi satılıyor

En lezzetlisinin hasadı başladı! Tarlada kilosu 35 liradan kapış kapış gidiyor! Geçen senelerden bu yana fiyatı neredeyse artmadı! Yöre halkının en sevdiği sebzelerden. Dalından koptuğu gibi satılıyor...

Kayseri'nin Yamula ilçesinde patlıcan hasadı başladı. Tarladan pazarlara kilosu 35 TL'den satılan Yamula patlıcanı, yoğun ilgi görüyor. Yöre halkı tarafından büyük ilgi gören bu şifa kaynağı patlıcan, pazarlarda kapış kapış satılıyor.

KİLOSU 25-35 TL

patlican-hasadi1.webp

Geçmiş yıllarda kilosu 5-10 TL arasında satılan Yamula patlıcanı, bu yıl 25-35 TL arasında değişen fiyatlarla tüketicilere sunuluyor. Fiyatların artmasına rağmen, patlıcanların sağlık açısından faydaları ve lezzeti, yöre halkının ilgisini artırıyor. Yamula patlıcanı, birkaç ay süren hasat dönemi boyunca pazarlarda yerini alacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN