Yalı Çapkını yeni sezon fragmanı geldi! Seyran telli duvaklı evleniyor: Damat ne Ferit ne Akın, gören şok oldu

Star TV’nin reyting rekortmeni dizisi olan Yalı Çapkını yeni sezonu ile heyecanla bekleniyor. Dizinin yeni sezon fragmanı ise geldi. Fragmanı görenler şaşkınlık geçirecek. İşte konuya ilişkin detaylar…

Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nın merakla beklenen 3. sezon fragmanı yayınlandı. Hayranlarını ekran başına kilitleyen dizi, yeni sezona büyük bir sürprizle giriş yapıyor. Seyran'ın düğününde gözler, hiç beklenmedik bir ismin üzerine çevrildi. İşte Yalı Çapkını'nın 74. bölüm fragmanında yaşanan heyecan dolu gelişmeler...

yeni-proje-18.jpg

SEYRAN'IN YENİ EŞİ ŞAŞIRTIYOR!

Leyla Uslu Oter ve Ekin Akçay'ın kaleminden çıkan, başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor ve Emre Altuğ’un yer aldığı Yalı Çapkını, uzun bir aradan sonra ekranlara dönüyor. Sezon finalinde büyük bir heyecan yaratan dizi, yeni sezon fragmanıyla tekrar gündemde.

Yeni sezonun ilk fragmanında dikkat çeken detaylardan biri, Seyran'ın yeni bir aşka yelken açması. Fragmanda, Seyran'ın düğününde oldukça şaşırtıcı bir gelişme yaşanıyor. Seyran, müstakbel eşi Sinan’la el ele dolaşırken, beklenmedik bir şekilde eski eşi Ferit ile karşılaşıyor. Bu karşılaşma, hem Seyran hem de Ferit için büyük bir sürpriz niteliğinde.

yeni-proje-19.jpg

SEYRAN’IN DAMADI KİM?

Fragmanda görülen düğün sahnesi, izleyicilere büyük bir merak uyandırdı. Seyran'ın damadı Ferit veya Akın'dan biri değil, Sinan isimli yeni karakteri ile evlendiği ortaya çıktı. Bu gelişme, izleyicilerin sosyal medyada büyük yankı uyandırmasına neden oldu.

yeni-proje-20.jpg

Yalı Çapkını'nın yeni sezonu, izleyicilere nasıl bir sürpriz yaşatacak? Seyran'ın yeni hayatında yaşanacak gelişmeler, Ferit’in tepkileri ve diğer karakterlerin nasıl bir rol üstleneceği şimdiden merak konusu oldu. Yeni sezon, büyük bir heyecanla bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN