Birlikte şarkı yapmışlardı! Rapçi Sefo ve Reynmen'in dostluğunu bitiren neden paraymış...

Birlikte şarkı yapmışlardı! Rapçi Sefo ve Reynmen'in dostluğunu bitiren neden paraymış...

Birlikte Bonita şarkısına imza atan rapçi Sefo ve Reynmen'in son dönemde arası açılmıştı. Sefo, katıldığı bir programda aralarındaki küslük sebebini açıkladı. Meğer ikilinin arasına para olayları girmiş. İşte detaylar...

Reynmen ve Rapçi Sefo yaklaşık 3 yıl önce birlikte Bonita şarkısını seslendirmişti. Son dönemde pek bir arada görülmeyen ikilinin arasının açıldığı ileri sürülmüştü. Sefo, katıldığı bir programdaki açıklamalarıyla Reynmen ile arasının 'Ödeme problemi' sebebiyle açık olduğunu söyledi.

bonitaaa.jpg

Reynmen’in kendisine 10 ay ödeme yapmadığını ve buna rağmen kendisinden yeni şarkı istediğini vurgulayan Sefo, paraya ihtiyacı olmadığını ancak bu durumdan dolayı kendisi ile görüşmek istemediğini, görüşürse kavga edebileceklerini söyledi.

reynmennnn.jpg

Sefo'nun konuyla ilgili açıklaması şu şekilde; "10 ay oldu bir ödeme alamadım. İkimizde sıkışık değiliz, konserler veriyoruz yolumuzda ilerliyoruz. Sıkışık olma durumu yok. Arada bir muhabbet var. Ben ona sormayım o bana ödeme yapsın diye bekliyorum. 10 aydır para alamadım bana 'yeni şarkı var mı' diye mesaj atıyor. Cevap vermedim. Cevap versem kavga edeceğiz. O paraya ihtiyacım yok ama sonuçta aramızda bir mevzu var. Hiçbir şeyimizi alamadık. Şarkı çıktıktan birkaç ay sonra ödeme aldım. Sonra konserlere gittik geldik. Ondan sonra aramıza bir şey girdiğini hissettim."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN