Gözünüzü hedeften ayırmayın ve olumsuzluklara odaklanmayın! Koç, boğa ve kovalar... İşte 17 Eylül 2024 günlük burç yorumu

Gözünüzü hedeften ayırmayın ve olumsuzluklara odaklanmayın! Koç, boğa ve kovalar... İşte 17 Eylül 2024 günlük burç yorumu

Birisi harika bir bağlantı kurmanıza yardımcı oldu veya oldukça heyecanlandığınız bir fırsatın kapısını size açtı. İlk başta bu harika bir şey gibi görünüyordu. Ancak işler şimdi biraz karmaşıklaşıyor gibi görünüyor. Belki de işin içinde bir iş vardır ya da durumla ilgili beklemediğiniz sorunlar ortaya çıkmıştır.

17 EYLÜL 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Gerçek bir dostlar, iyi günde kötü günde yanınızda olan kişilerdir. Kusurlarınızı görmezden gelir ve meziyetlerinizi takdir ederler. Konuşmak istediğinizde konuşmak için oradadırlar, ağlamak için bir omuza ihtiyaç duyduğunuzda sizi teselli ederler ve desteğe ihtiyaç duyduğunuzda sizi cesaretlendirirler. Mutlu olduğunuzda yanınızdadırlar, aynı zamanda rahatsız hissettiğinizde, kızgın ve üzgün olduğunuzda, umutsuz ve benzeri durumlarda da yanınızdadırlar. Şu anda bu hatırlatmaya ihtiyaç duyuyor olabilirsiniz çünkü değer verdiğiniz biri sizi delirtiyor olabilir, ancak tedirgin edici davranışlarının altında yatan şey, gerçekten size ihtiyaç duymalarıdır.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Siz ve diğer insanlar arasında meydana gelen bir anlaşmazlığın tam ortasına dalmak zorunda değilsiniz. Bunu yapmak zorunda olduğunuzu hissedebilirsiniz, ancak bu elinizdeki en mantıklı seçenek olmayabilir. Bunun yerine, başkalarını neyin yanlış gittiği hakkında konuşturmaya çalışın ve olaya dahil olan diğer kişilerin fikirlerini alın. Sorunu bir tartışmaya dönüştürüp herkese adil davranır ve onları fikirlerini paylaşmaya teşvik ederseniz çok hızlı bir şekilde çözüm bulacaksınız.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Şu anda kendinizi para veya güvenlikle ilgili bir konuda endişeli hissediyor olabilirsiniz. Endişenin etkisini hafife almayın. Ona düşman gibi davranın, yoksa düşüncelerinizi ele geçirebilir, sizi zayıflatabilir ve sonunda sizi yıkabilir. Şu anda karşı karşıya olabileceğiniz sorun hala devam edecek, ancak bu konuda kendinizi daha da kötü hissedeceksiniz. Bunun yerine, cesaretinizi toplayın ve iç huzurunuzu arayın. Unutmayın ki bu da geçecektir. Meseleyle bir uyum yakaladığınızda, onunla başa çıkmanın bir yolunu bulacaksınız.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Çok yakında bir ilişkinizde yeni bir başlangıç yapma şansınız olabilir. Bu yeni başlangıç, bazı şeyleri geçmişte yaptığınızdan farklı bir şekilde ele almanıza bağlı olacaktır. Bu, kabuğunuzdan çıkıp bilmediğiniz bir bölgeye girmeniz anlamına gelebilir, konfor alanınızın oldukça dışında bir bölge. Böyle olması sorun değil. Sandığınızdan çok daha güçlüsünüz. Bu durum bir an için zor olsa da, pek çok zararı ortadan kaldırma ve önünüzdeki yolu çok daha keyifli hale getirme potansiyeline sahip.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Birisi harika bir bağlantı kurmanıza yardımcı oldu veya oldukça heyecanlandığınız bir fırsatın kapısını size açtı. İlk başta bu harika bir şey gibi görünüyordu. Ancak işler şimdi biraz karmaşıklaşıyor gibi görünüyor. Belki de işin içinde bir iş vardır ya da durumla ilgili beklemediğiniz sorunlar ortaya çıkmıştır. Yine de her şey kötü gitmiyor ve aslında muhtemelen büyük ölçüde yolunda gidiyor. Gözünüzü hedeften ayırmayın ve olumsuzluklara odaklanmayın.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Kendisine bir yalan söylenen kişi, bunu doğru sandığı için sizinle paylaştığında, onu gerçekten suçlayamazsınız. Ne de olsa sizi kasıtlı olarak yanlış yönlendirmemiş ya da manipüle etmemiştir. Doğru olmadığı ortaya çıkan bir şeye inanmış olsaydınız, o kişi de en az sizin kadar mağdur olurdu. Bugün, yakın zamanda aldığınız yanlış bilgileri mantıklı ve sakin bir şekilde düşünün. Elçiye zeval olmaz. Bu mesajı nereden almış olursanız olun, onlar sadece yardım etmeye çalışıyorlardı. Duyduğunuz diğer her şeyi teyit etmeyi kendinize görev edinin.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Sorumluluk sahibi ve yükümlülüklerini özenle yerine getiren bir kişisiniz. Son zamanlarda, ev işleri, diğer işler, yardımlar ve benzeri şeyler sizi bunaltmış olabilir. Belki de yapmanız gereken her şeyi yaptığınız ama gerçekten yapmak istediğiniz hiçbir şeyi yapmadığınız bir noktadasınız. Günlerinize iyi niyetlerle başlayıp görevleri tamamladıktan sonra istediğiniz faaliyetlere yönelebilir, ancak kendinizi bunu yapamayacak kadar yorgun veya dikkatiniz dağılmış bulabilirsiniz. Bugün, eğlenceyi bir öncelik haline getirin. Sınırlarınızın farkına varabilmek daha zengin ve daha mutlu bir yaşam sağlar.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Unutmuş gibi göründüğünüz bir acı, şu anda üzerinizde güçlü bir etkiye sahip olabilir. Bir planınızı tamamlamaya çalışırken, geçmişte yaşanmış bir olaydan sessizce ama güçlü bir şekilde etkileniyorsunuz. Bu, kulağınıza fısıldayan o küçük sestir. Bilinçaltıdır. Size olumsuz şeyler söylüyor olabilir çünkü geçmişte olan şey olumsuzdu. O zaman öyleydi; şimdi böyle ve eğer neler olduğunu anlayabilirseniz, o sesi bilincinizle etkisiz hale getirebilirsiniz.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Bugün hassas bir konuşmadan kaçınmak akıllıca olur. Medeni ve makul davranarak herhangi bir çatışmadan kaçınabileceğinize gerçekten inanıyor olsanız bile, birinin üzerinizdeki etkisini hafife alıyorsunuz. Aşırı hassas değilsiniz, ancak bu kişi tüm hassas noktalarınızı çok iyi biliyor ve ilk başta öyle görünmese bile bunları sizinle anlaşmak yerine size saldırmak için kullanabilir. Bugün tartışmadan kaçınmaya çalışın ve araya girecek bir arabulucu bulunana kadar bekleyin.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Zaman zaman biraz 'gizli kötümser' birine dönüşüyorsunuz. Görünüşte neşeli, mutlu ve iyimser olsanız da, zaman zaman “ya öyle olursa” denilen karanlık bölgeye girme eğilimindesiniz. Bunun nedeni olaylara çok mantıklı bakmanız ve potansiyel bir sorun gördüğünüzde ona odaklanmanızdır. Bugün, bunun yerine iyiye, uygulanabilir olana, ileriye giden yöne odaklanmalısınız. Süreç boyunca sorunlarla karşılaşabilirsiniz ama bunların üstesinden gelebileceksiniz.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Büyük ve önemli bir hedefin peşinden, size ilham verdiği için mi gideceksiniz yoksa bir başkası sizin bunu yapmanız gerektiğini düşündüğü için mi? Bu sorunun yanıtı bugün sizin için önemli olacak çünkü kendi motivasyonlarınızı anlamazsanız, istediğiniz ya da ihtiyaç duyduğunuz şeyi elde edemezsiniz. Yeni bir şey için gayret gösterme gerekçelerinizi değerlendirmek için biraz zaman ayırın. Bu işe bir başkasını etkilemek için başlasanız bile, bu mücadeleye girişmek için son derece kişisel nedenler olduğunu göreceksiniz. Bunu kendiniz için yapın.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Birisi “gemileri yakmak” deyince, bu genellikle olumsuz bir çağrışım yapar. Bir daha asla geri kazanamayacağınız bir ilişkiyi veya bağlantıyı kopardığınızı ima eder. Çoğu zaman olumsuz bir şey olarak sunulur. Ancak, bazen bazı şeyleri geride bırakmak akıllıca ve faydalıdır çünkü bunu yaparsanız sizi inciten veya bir şekilde size zarar veren bir şeyi yeniden gündeme getirmeniz engellenmiş olur. Şu anda bir konuda gemileri yakmanın eşiğinde olabilirsiniz. Bunu yapmak hiç de kötü bir fikir olmayabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN