Volkan Demirel'den Fenerbahçe taraftarını kızdıran açıklama! "Bu kadar da net söylüyorum..."

Volkan Demirel'den Fenerbahçe taraftarını kızdıran açıklama! "Bu kadar da net söylüyorum..."

Fenerbahçe'nin unutulmaz ismi Volkan Demirel, sarı-lacivertli taraftarların tepkisini toplayan açıklamalara imza attı. Demirel'in açıklamaları kısa süre içerisinde sosyal medyada gündem oldu.

Son olarak Hatayspor'da görev alan ve yeni sezonda yorumculuk yapmaya karar veren Fenerbahçe'nin efsane ismi Volkan Demirel, sarı-lacivertli taraftarların tepkisini toplayan açıklamalara imza attı. Efsane eldivenin açıklamaları kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine oturdu.

TV100 ekranlarında izleyiciyle buluşan "Futbolun 100'ü" adlı programda yorumcu olarak yer alan Volkan Demirel, sarı-kırmızılı ekibin yeni transferi Victor Osimhen hakkında çarpıcı açıklamalara imza attı.

Galatasaray'ın yeni transferi Victor Osimhen'in Türkiye'ye transfer olan en iyi santrfor olduğunu öne süren Demirel, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Napoli bizi deprem sonrasında hazırlık maçı yapmak için davet etmişti. Napoli takımında ben Osimhen'i canlı izledim ve hakikaten ben böyle bir oyuncu görmedim. Bazı santrforlarda eksiklikler olabilir ama Osimhen de her şey var.

TÜRKİYE'YE GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ SANTRFOR

Ben iddia ediyorum şu anda Victor Osimhen, Türkiye'ye gelmiş geçmiş en iyi santrfordur. Bu kadar da net söylüyorum. Belki Osimhen'den daha iyisi gelmeyebilir bile.

Maçta dikkat edin öyle iştahlı ki durmuyor. Yerinde durmuyor, sağa gidiyor sola gidiyor orta gelince kendisini ayarlıyor. Maskesini boşuna takmıyor. Gelen her topa kafasını sokuyor inanılmaz bir santrfor. Nasıl buraya geldiğini araştırmak lazım."

Demirel'in bu açıklaması özellikle sosyal medyadaki sarı-lacivertli taraftarların tepkisini çekti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN