Bakan Yerlikaya, Hatay'da vatandaşlarla buluştu: El birliğiyle yaralarımızı sardık, sarmaya devam ediyoruz

Bakan Yerlikaya, Hatay'da vatandaşlarla buluştu: El birliğiyle yaralarımızı sardık, sarmaya devam ediyoruz

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabı üzerinden Hatay'ın Dörtyol ilçesindeki ziyaretini duyurdu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda “Kıymetli vatandaşlarımızla, sevgili gençlerimizle, çocuklarımızla, esnaf kardeşlerimizle bir araya geldik, hasret giderdik,” ifadelerini kullandı. Yerlikaya’nın yaptığı açıklamada, Hatay, medeniyet güneşinin daima üzerine doğduğu eşsiz bir şehir olarak vurguladı.

HATAY’DAKİ DEPREM YARALARI SARILMAKTA

6 Şubat depremlerinden en çok etkilenen şehirlerin başında gelen Hatay’da, yaraların sarılması için el birliğiyle çalışıldığını belirten Bakan Yerlikaya, “El birliğiyle yaralarımızı sardık, sarmaya devam ediyoruz,” dedi. Hataylıların gözlerindeki ışığın ve yüreklerindeki umudun daima yaşatılacağını ifade etti.

GÜÇLÜ BİR GELECEK İÇİN İNŞAAT SÜRECİNE DEVAM

Bakan Yerlikaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde “Büyük ve Güçlü Türkiye’yi Hataylı kardeşlerimizle birlikte inşa edeceğiz” şeklinde konuşarak, Hatay’ın yeniden inşasında kararlı olduklarını belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN