Yalı Çapkını'nın ifakat'ını görenler gözlerine inanamadı! Gün geçtikçe eriyor...

Yalı Çapkını'nın ifakat'ını görenler gözlerine inanamadı! Gün geçtikçe eriyor...

Star TV ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını'nda İfakat rolüne hayat veren Gülçin Santırcıoğlu'nun değişimi ve yeni tarzı dikkat çekti. Kilolarıyla gündeme gelen ünlü ismin zayıf haliyle görenleri hayli şaşırttı. Saçlarında da değişikliğe giden Santırcıoğlu, bambaşka bir görünüme kavuştu.

Başrollerii Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in paylaştığı Yalı Çapkını 3.sezonuyla yayın hayatına yeniden başladı. Zirveyi Show TV'nin iddialı dizisi Kızılcık Şerbeti'ne kaptıran Yalı Çapkını yine de reytinglerde üst sıralarda yer almayı başarıyor.

sacc.jpg

Yalı Çapkını'nın 3. sezonunda da yer alan ve dizinin kötü karakterinden biri olan İfakat'ı canlandıran Gülçin Santırcıoğlu'nun değişimiyle dikkatleri çekti.

capkini.jpg

Gülçin Santırcıoğlu, Yalı Çapkını'nın yeni sezonunda verdiği kilolarıyla gündeme geldi. Zayıflığıyla dikkat çeken Santırcıoğlu, iğne ipliğe döndü.Ayrıca başarılı oyuncunun uzun saçlarını kısacık kestirdiği de görüldü. Birçok kullanıcı dizinin İfakat'ı Gülçin Santırcıoğlu'nun yeni tarzını çok beğendi.

fetirt.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN