Hülya Avşar'dan ihanet itirafı! Yıllar sonra ilk kez açıkladı: Kaya Çilingiroğlu ile birlikteyken...

Hülya Avşar'dan ihanet itirafı! Yıllar sonra ilk kez açıkladı: Kaya Çilingiroğlu ile birlikteyken...

Oyuncu ve şarkıcı Hülya Avşar'dan ihanet itirafı! Ahmet Mümtaz Taylan'ın sunduğu Empati programına Hülya Avşar konuk oldu. Taylan'ın, Avşar'a yönettiği soru karşısında Hülya Avşar ihaneti itiraf etti...

Ünlü sanatçı Hülya Avşar, katıldığı bir programda özel hayatına dair samimi itiraflarda bulundu. Ahmet Mümtaz Taylan'ın sunduğu Empati programında, "İhanet bağışlanamaz mı?" şeklindeki yanıtıyla gündem oldu. Avşar, eski eşi Kaya Çilingiroğlu ile yaşadığı ilişkiyi ve aldatmaya bakış açısını açık yüreklilikle anlattı.

"GEZMEYİ VE ÇAPKINLIĞI SEVİYORDU, KABUL ETMİŞTİM"

Avşar, eski eşi ve kızı Zehra'nın babası olan Kaya Çilingiroğlu'nun gezmeyi ve çapkınlığı sevdiğini belirtirken, bu durumu bilerek kabul ettiğini ifade eden Avşar, ihanet itirafını şu sözlerle yaptı: "Eşim, Zehra'nın babası, seviyordu gezmeyi, çapkınlığı da seviyordu, olabilir o da onun hayatı bilerek kabul etmiştim, asla yargılamıyorum! Ama bilmek ve duymak istemezdim. Çocuğum olduğu için aileyi devam ettirmek çok isteyen kadındım. Benim ailemde, annemde babamda öyle şeyler yaşamadım, biz kalabalık bir aileyiz, aşiretiz; herkes evine sahiptir, herkes affedicidir. Ne zaman ki çok uzun zamandır olduğunu duydum, işte o bana ihanet gibi geldi, aldatmaktan çok. Ve onu affedemedim."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN