Sevgilisiyle yaptığı plan telefon görüşmelerinde patladı: Eşi uyurken şarj kablosuyla öldürdü

Sevgilisiyle yaptığı plan telefon görüşmelerinde patladı: Eşi uyurken şarj kablosuyla öldürdü

Tekirdağ'da "Eşim intihar etti" diyerek polise ihbarda bulunan kadının, uyuyan eşini sevgilisiyle birlikte şarj kablosuyla boğarak öldürdüğü ortaya çıktı.

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesine bağlı Bahçelievler Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi’nde meydana gelen kan donduran olayda, Z.S. (38), 13 ile 21 yaşları arasında üç çocuğunun babası olan eşi Şerafettin Sezer’in (48) intihar ettiği yönünde polis ihbarında bulundu.

Olay yerine gelen polis ekipleri, Sezer’i yatak odasında boğazına elektrik kablosu sarılı halde ölü buldu. Sezer’in cansız bedeni, yapılan incelemenin ardından hastane morguna kaldırıldı.

10114200.jpg
Şerafettin Sezer (48)

ŞÜPHELER ÇELİŞKİLİ İFADELERLE BÜYÜDÜ

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ve İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Masası ekipleri, Z.S.’nin çelişkili ifadeleri üzerine kapsamlı bir soruşturma başlattı. Z.S., ifadesinde büyük kızının da eşi ve kendisi gibi fabrikada işçi olarak çalıştığını, diğer kızının şehir dışında üniversitede okuduğunu ve küçük kızının da okulda olduğunu söyledi.

Eşinin gece vardiyasından geldikten sonra uyuduğunu ve kendisinin işe gittiğini belirten Z.S., eve döndüğünde kocasını ölü bulduğunu iddia etti.

10113372.jpg

Ancak polis, kadının cep telefonundaki incelemelerde, olay günü sık sık tekstil fabrikasında çalıştığı U.G. (34) ile görüştüğünü tespit etti.

EŞİ UYURKEN SEVGİLİSİNİ EVE ÇAĞIRDI

Yapılan sorgulamalar sonucunda şüpheler doğrulandı. Z.S.’nin bir süredir U.G. ile ilişki yaşadığı ve bu ilişkiyi sürdürmek için kocası Şerafettin Sezer’i öldürmek istediği öğrenildi. İddiaya göre, işten eve dönen ve yatak odasında uyuyan Sezer’i öldürmek için plan yapan Z.S., sevgilisi U.G.’yi eve çağırdı. İkili, Sezer’i cep telefonunun şarj kablosuyla boğarak öldürdü. Cinayeti intihar süsüyle örtbas etmek için Sezer’in boğazına elektrik kablosu dolayan şüpheliler, adamın öldüğünden emin olduktan sonra evden ayrıldılar.

10114201.jpg

CESEDİ KIZI BULDU

Akşam saatlerinde eve gelen çiftin 21 yaşındaki kızı H.S., babasının cansız bedenini buldu ve durumu hemen annesine bildirdi. Z.S., hemen polisi arayarak eşinin intihar ettiğini ihbar etti. Ancak polisin titiz çalışması sonucu, cinayetin tüm ayrıntıları gün yüzüne çıkarıldı.

Emniyette sorguları tamamlanan Z.S. ile U.G.'nin bugün Çerkezköy ilçesinde adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN