Eksik E harfini bulan zekasını kanıtlıyor! IQ dehaları 8 saniye dolmadan buluyor

Eksik E harfini bulan zekasını kanıtlıyor! IQ dehaları 8 saniye dolmadan buluyor

Bu teste senin görevin öğretmenin harfleri öğrettiği tahtadaki eksik E harfini bulmak. 8 saniye içerisinde bir harfi bulan süper zeki çıkıyor. Haydi öğretmene yardım edelim.

Öğrencilere muhteşem bir eğitim vermek için eksiksiz bir tablo hazırlamaya çalışan bu öğretmenin tablosundaki eksik E harfini bulma görevi size düşüyor. Optik illüzyon testleri içerisinde en zevklileri arasında yer alan bu görsel sizin gerçekliğinizi de ortaya döküyor. 8 saniye içerisindeki gizli E harfini bulan Einstein'ı bile sollayacak.

E HARFİNE ODAKLANIN

Öğretmenim sınıf tahtasında bulunan eksik E harfini bulmak için 8 saniyelik süren var. Başta basit görünse de süre altında bu testi çözmek pek de beklenen kadar kolay olmayabilir. Beyniniz gizli harfi bulmak için sizi ne kadar oyalayacak.

1…

2…

3…

4…

5…

6…

7…

8…

Süreyi tamamladık.

Yanıtı bulduysanız sizi şimdiden tebrik ediyoruz. Eğer testi sonuçlandıramadıysanız aşağıdan yanıtı öğrenebilir ya da yeniden süreyi başlatıp testi çözebilirsiniz.

Testin yanıtı

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN