Ünlü şarkıcı sahnede felç geçirdi! Konserde birden yere yığıldı, apar topar hastaneye kaldırıldı

Ünlü şarkıcıdan kötü haber! Yunan müziğinin efsane ismi konser verdiği sırada bir anda yere yığıldı! Apar topar hastaneye kaldırıldı. Doktoru felç geçirdiği açıklamasını yaptı...

Marinella sahne adıyla tanınan ünlü Yunan şarkıcı Kiriaki Papadopulu sahnede konser verdiği sırada bir anda yere yığıldı. Ardından apar topar hastaneye kaldırılan ünlü şarkıcının sahnede felç geçirdiği belirlendi.

Yunan müziğinin efsane ismi Marinella, Atina'daki tarihi Herodion Amfi Tiyatrosu'nda verdiği konser sırasında bir anda yere yığıldı. 86 yaşındaki sanatçı, sahnede şarkı söylediği esnada aniden yere yığılarak beyin kanaması geçirdi. Olayın hemen ardından Marinella, acil olarak hastaneye kaldırıldı ve yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

Marinella Collapses on Stage at Athens' Herodeon - GreekReporter.com

DOKTORUNDAN İLK AÇIKLAMA: "AĞIR FELÇ GEÇİRDİ"

Marinella'nın sağlık durumu hakkında ilk açıklama, ünlü şarkıcının yakın arkadaşı ve doktoru Dr. İlias K. Politakis'ten geldi. Politakis, Marinella’nın sahnede ağır bir felç geçirdiğini doğruladı, ancak şarkıcının konuşmasında herhangi bir sorun olmadığını belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN