Eski futbolcu Serhat Akın’a silahlı saldırı: Ayağından vuruldu

Eski futbolcu Serhat Akın’a silahlı saldırı: Ayağından vuruldu

Eski milli futbolcu Serhat Akın, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda katıldığı bir program çıkışında silahlı saldırıya uğradığını açıkladı. Akın, "Program çıkışı ayağıma sıktılar. Son sözüm Fenerbahçe." başlığıyla son durumunu paylaştı.

Eski milli futbolcu Serhat Akın, bugün sosyal medya hesabında dikkat çekici bir açıklama yaptı. Akın, bir silahlı saldırıya hedef olduğunu ve bu saldırıda ayağından yaralandığını belirtti.

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu ve şu anda futbol yorumcusu olan Serhat Akın silahlı saldırıya uğradı.

fenerbahceli-eski-futbolcu-serhat-akina-silahli-saldiri-ayagindan-vuruldu.jpg

SALDIRGAN OLAY YERİNDEN KAÇTI

Program çıkışı ayaklarından vurulan Akın, yaralanarak yere yığılırken, saldırgan ya da saldırganlar olay yerinden kaçtı.

Akın, saldırıya uğradığını sosyal medya hesabından "Program çıkışı ayaklarıma sıktılar, son sözümüz Fenerbahçe" sözleriyle paylaştı. Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN