Serhat Akın'ın vurulduğunu öğrenen Batuhan Karadeniz stüdyoyu terk etti

Eski milli futbolcu Serhat Akın'a dün akşam düzenlenen silahlı saldırının yankıları sürüyor. Eski futbolcu ve futbol yorumcusu Batuhan Karadeniz saldırı haberini aldığı anda canlı yayını "Allah kahretsin" diyerek terk etti.

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu ve futbol yorumcusu Serhat Akın dün akşam silahlı saldırıya uğrayarak ayağından vuruldu. Sosyal medya hesabından bir fotoğrafını paylaşan Akın, "Program çıkışı ayaklarıma sıktılar son sözümüz Fenerbahçe" ifadelerini kullandı.

vvbvbvvv.jpg

Eski milli futbolcuya yapılan bu saldırı kınanırken, daha önce Sports Digitale isimli YouTube kanalındaki partneri olan eski futbolcu Batuhan Karadeniz'in, Serhat Akın'ın vurulduğunu öğrendiği anda verdiği tepki gündem oldu.

Bu sırada yayında olan Karadeniz haberi öğrendiğinde adeta şok geçirirken, ''Kapatın yayını! Benim meslektaşımın kanının aktığı yerde ben yayın yapmam. Yazıklar olsun! Bu kadar da olmaz! Ayıptır, yazıktır, günahtır. Allah kahretsin!'' sözleriyle tepki gösterdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN