Ankara’da dönüşüm başladı! Şehrin göbeği tamamen değişiyor! Başkentliler şehri tanıyamayacak

Ankara’da dönüşüm başladı! Şehrin göbeği tamamen değişiyor! Başkentliler şehri tanıyamayacak

Ankaralılar yeni bir başkent ile karşı karşıya kalacak. Ankara'nın en büyük dönüşüm projesi için düğmeye basıldı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Başkenti bambaşka bir görünüme kavuşturacak. İşte tüm detaylar…

Ankara'nın tarihi noktası yeni görünümüne kavuşacak. Ankara Büyükşehir Belediyesi Ankara'nın dört bir yanında yenileme çalışmalarına devam ederken yeni proje ile birlikte Başkentin en işlek noktası Ulus'ta yeni haline kavuşuyor.

ANKARA YENİ GÖRÜNÜMÜNE KAVUŞUYOR

Ankara'nın tarihi Kent merkezinde dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yürütülen çalışmalar doğrultusunda Ulus yeni haliyle göz dolduracak.

Anafartalar Caddesi'ndeki “Sokak Sağlıklaştırma ve Kentsel Tasarım” Çalışmaları Devam Ediyor - Arkitera​​​​​​​

Anafartalar Caddesi Sokak Sağlıklaştırma ve Kentsel Tasarım Projesi ile birlikte bölgeye özgü yeni bir görünüm ortaya çıkarılıyor. Hem tarih hem de modernlik bir araya gelince ortaya çıkacak güzellikte herkese hayran bırakıyor.

Yıllardır tüm Ankaralıların en çok ziyaret ettiği noktalar arasında yer alan Anafartalar Caddesi proje doğrultusunda yenilenen yüzüyle daha güzel bir Başkent için gün sayıyor. Ankara'yı kimlikli kent haline dönüştürmek için çalışmalarını sürdüren Ankara Büyükşehir Belediyesi 19'u tescilli 104 binada 25'inde çalışmaları tamamlandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN