Erkan Can'ın telefon dolandırıcılarına kaptırdığı para şoke etti! Meğer filmde bu yüzden oynamış

Erkan Can'ın telefon dolandırıcılarına kaptırdığı para şoke etti! Meğer filmde bu yüzden oynamış

Başrolünde yer aldığı sinema filminin ön gösterimine katılan Erkan Can, telefon dolandırıcılarının tuzağına düştüğünü belirterek film teklifini bu nedenle kabul ettiğini söyledi. İşte, Erkan Can'ın dolandırıcılara kaptırdığı para miktarı...

Erkan Can, 'Meşru Gayrimeşru' filminin İstanbul'da yer alan Zorlu Center'da düzenlenen ön gösterimine katıldı. 66 yaşındaki oyuncu, telefon dolandırıcılığının anlatıldığı filmde, başına böyle bir olay geldiği için rol aldığını itiraf etti.

"TELEFONDA 9 BİN DOLAR DOLANDIRILDIM"

Haberglobal'de yer alan habere göre, Erkan Can, yaşadıklarını şöyle anlattı:

"Bir profesörün telefon ile dolandırılmasını anlatıyor. Senaryoyu görünce benim de başıma geldiği için oynadım. Beni telefonda dolandırıp 9 bin dolarımı aldılar. Oyuncu olmama rağmen adamların rolünü resmen yedim. Adam şimdi cezaevinde. Ben paramı TL olarak geri aldım. Dikkatli olsun herkes."

Yapımcılığını Orhan Şeddatlı'nın üstlendiği, yönetmenliğini Ömer Kaydı'nın yaptığı sinema filmi, 27 Eylül 2024 Cuma günü gösterime girecek.

mesru-gayrimesru-film-afisi.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN