Tesla'dan Türkiye'ye 'muz cumhuriyeti' ayıbı: O uygulama büyük tepki çekti

Tesla'dan Türkiye'ye 'muz cumhuriyeti' ayıbı: O uygulama büyük tepki çekti

Türkiye otomobil pazarında çok tutulan Tesla'nın büyük ayıbı dikkat çekti. O uygulama büyük bir tepki çekerken, Türkiye'ye 'Muz Cumhuriyeti' nitelendirmesi ortalığı ayağa kaldırdı. İşte tüm detaylar...

BURAK ÖZTOPRAK

Tesla'nın Türkiye'ye dair operasyonları hakkında büyük tepki paylaşıldı. Sosyal medyayı karıştıran olayda 'muz cumhuriyeti' ayıbı ülke gündemini sarstı. Tepki çeken o uygulamaya cevap ve eleştiriler gecikmedi. İşte tüm detaylar...

TESLAN'NIN TÜRKİYE'YE KARŞI TUTUMU

Teknoloji editörü Hakkı Alkan, Tesla Türkiye ekibinin başarılı çalışmalarını öven bir paylaşım yaparken, Renault Türkiye'nin eski CEO'su Hakan Doğu, Tesla'nın Türkiye operasyonlarına yönelik sert eleştirilerde bulundu. Doğu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Tesla'nın Türkiye'ye karşı tutumunu "muz cumhuriyeti" olarak nitelendirdi.

original-1.jpg

ALKAN'IN ÖVGÜSÜ VE DOĞU'NUN TEPKİSİ

Hakkı Alkan, Tesla Türkiye ekibinin kısıtlı imkanlarla büyük işler başardığını belirterek, “Tesla Türkiye ekibi gerçekten inanılmaz. Kısıtlı ekiple, harika işler çıkartıyorlar. Müşterisine teslim edilen otomobilin plakasını takan ülke müdürünü daha önce paylaşmıştım. Şimdi de bu çekimleri kendi imkanları ile yapıp hazırlamışlar. Teslimat süreci” şeklinde bir paylaşımda bulundu.

Ancak bu övgü dolu sözler, Renault Türkiye'nin eski CEO'su Hakan Doğu tarafından eleştiriyle karşılandı. Doğu, Tesla'nın Türkiye'deki operasyonlarını ciddiyetsiz bulduğunu ifade ederek, sosyal medya hesabından şu yorumu yaptı:

"ÜLKE MÜDÜRÜNÜN PLAKA TAKMASI SORUNSALI"

Doğu, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Benim başıma gelse, ‘arkadaş araba kalsın, paramı geri verin’ derdim. Tesla dünyanın en kıymetli şirketlerinden biri; Türkiye’de büyük bir taraftar kitlesi var ama Türkiye operasyonları en başından beri tam bir ciddiyetsizlik. Gerçekten burayı bir muz cumhuriyeti görmüşler.”

tesla-turkiyeden-dev-indirim-400-bin-liraya-vatan-dusus-yasandi-1.webp

ELEŞTİRİLER VE YANITLAR

Hakan Doğu’nun bu sert çıkışı, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Kimi kullanıcılar Doğu'nun eleştirilerine destek verirken, kimileri de Alkan'ın övgülerini haklı bularak Tesla'nın Türkiye'deki çalışmalarını savundu. Tartışmalar, Tesla'nın Türkiye pazarındaki stratejileri ve müşteri hizmetleri konusundaki yaklaşımlarını yeniden gündeme getirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN